Zpět

Čekujte nový klip Skyline!



Kapela Skyline nejen že čile koncertuje, ale vydala také oficiální klip k písničce City Lights. Natáčelo se i v New Yorku! Přečtěte si, jak klip vznikal!

Skyline natočili své video ke skladbě City Lights v New Yorku, Chicagu a Holešovicích

Skyline zveřejnili svůj třetí klip ke své stále aktuální desce Private Madness, Public Danger. Jedná se tentokrát o klidnější skladbu City Lights. Video kapela natáčela stylově v New Yorku, Chicagu a v Holešovicích. "Když jsme na podzim měli možnost zahrát si v Americe, říkali jsme si, že to je dobrá příležitost natočit další video. New York i Chicago jsou totálně fotogenický místa, kde stačí jen chodit ulicema a vypadá to dobře. A když mrakodrapy a světýlka, padla jasná volba na City Lights," vysvětluje jeden z členů Skyline, producent Hoffy_M, který se zároveň ujal i režie. A ty Holešovice? "No jak to říct…Ten výlet byl poněkud intenzivní, museli jsme toho stihnout spoustu vidět (a vypít) a na natáčení zbylo málo času. Takže když jsme se vrátili, zjistili jsme, že natočenýho materiálu je poněkud málo. Tak jsme to museli dotočit u mě v obýváku s projektorem, " směje se Hoffy_M.

Co se týče aktuálních novinek u Skyline, kapela dál čile koncertuje a má před sebou nabitou festivalou sezónu. Kromě toho začali pracovat na své nové desce, která by měla představovat návrat k více tanečnímu soundu.


Další info: www.skylineweb.cz

 

Klip City Lights na Youtube

Připravila: mia/ D SMACK U

Poslední komentáře