Zpět

Červnová Bush bude v pražsko-ostravské režii



Již šesté letošní, a poslední předprázdninové vydání pravidelné klubové noci Bush, které proběhne v pátek 15. 6. v ROXY, tentokrát láká na přední domácí d"n"b DJs.

Těšit se můžete tradičně na rezidenta DJe Ghonzalese, kterého doplní jeho pražský kolega skrývající se pod pseudonymem Eska a ostravský matador DJ C-phone, jenž se představí pod hlavičkou svého projektu No Money. Party, na níž bude do 23:00 vstup zdarma, doplní svými vizualizacemi VJ Shivaki.

Eska, který je služebně nejmladší z trojice DJs, jimž bude patřit poslední předprázdninová Bush, k d"n"b přičichl někdy v roce 2003. První gramce a mix pořídil v létě 2006 a - jak se o něm dočteme na drumanbass.cz - "po roce nonstop domácího šmrdlání se přidal k Sonic Sound systému", s nímž spolupracoval až do roku 2010. Následná změna pohledu na d"n"b a přechod z jumpupu k deepu a liquidu ho pak přivedla ke crew DNB Fever, s níž spolupracuje až dodnes.

Jak výše zmíněné napovídá, od Esky můžete čekat hodně široké spektrum d"n"b čítající jak jump-up či techstep, tak neuro, deep a liquid. Jeho široký záběr a především pak um přizpůsobit své hraní náladě party ostatně potvrzuje i skutečnost, že v roce 2008 skončil na třetím místě v kategorii Talent roku v Czech Drumandbass Awards.

V anketě Czech Drumandbass Awards pravidelně boduje také další z hostů červnové party Bush DJ C-phone, respektive jeho projekt No Money, který od roku 2004 tvoří společně s Janem Kurečkou aka DJem Limitedd. Konkrétně v letech 2007 a 2008 byli No Money oceněni coby Producenti roku a jejich hit Let"s Move VIP se navíc v roce 2007 stal Trackem roku. S peckou Sylar pak v téže kategorii obsadili o rok později druhé místo a jejich kolaborace s Philipem TBC nazvaná Hood Of Horror se v roce 2009 dostala do první pětky nejlepších českých d"n"b tracků.

 

No Money, kteří vydávají na zahraničních labelech jako Evopro Recordings (debutové LP Drum Drama, 2006), Flexible Recordings, Future Pressure Recordings, Bad Taste, Sudden Deaf, Subsonik Sound, Mindtech nebo Ease Up, na první poslech zaujmou charakteristickým zvukem ovlivněným neurofunkem  a zároveň čerpajícím z toho nejlepšího z dalších d"n"b stylů.

Není se tak čemu divit, že kouzlu No Money podlehli produceti a DJs po celém světě a jejich tracky se objevují v setech takových jmen ako jsou Ed Rush, State of Mind, Axiom, Future Signal, Counterstrike, Chris Renegade a řady dalších. Zapomínat ale nemůžeme ani na kolaborace s lidmi jako je Brazilec Ban Ban(Warporizer / Otrozon, 2007), ostravský producent Sub.D.Visionz (Future Shock / Narcothon, 2007) nebo MC Coppa (Troublesome, 2007), který No Money pravidelně doprovází na jejich mixech připravovaných pod hlavičkou Much Louder.

Ač bude v pátek 15. 6. v ROXY No Money reprezentovat pouze DJ C-phone, který se pohybuje na domácí scéně už od roku 1997, nic se nemění na tom, že se v jeho podání můžete těšit na různorodý, typicky po ostravsku tvrdý a našláplý set sestávající nejen z muziky No Money, ale také z těch nejaktuálnějších tracků světových producentů. Jak sám přiznává, možná to bude o něco tanečnější, než když by hrál společně s Limiteddem, ale i tak si v jeho setu každý fanoušek d"n"b jistě najde minimálně kousek toho svého…

Klub bude otevřen od 22:00. Do 23:00 je vstup ZDARMA, poté za 100 czk.

No Money Soundcloud: http://soundcloud.com/nomoney23

No Money: http://www.facebook.com/nomoney23

Eska: https://www.facebook.com/eskadj

Ghonzales: http://www.myspace.com/ghonzales

FB Event: http://www.facebook.com/events/418567561498275/

ROXY: http://roxy.cz/

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře