Zpět

Citadela a Apokalypsa se přesouvají z Bobycentra!



Vzhledem k současné situaci komplexu Bobycentrum, který je již od půlky července zavřený a odpojený od dodávek elektřiny, plynu a vody, jsme nuceni přesunout říjnovou party Citadela i listopadovou Apokalypsu do nových prostor.

Termíny akcí se nemění a zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Citadela se uskuteční v prostorách modernizované Kajot arény, jež v současnosti nabízí komfortní zázemí pro kulturní akce všeho druhu. Apokalypsa se vrací již popáté do osvědčeného a nadčasového Pavilonu P brněnského výstaviště, čili do svatostánku, který bude tradičně rozdělen na tři plnohodnotné stage nabízející dostatek místa na tanec i posezení pro všechny návštěvníky.

Rozhodnout se pro tak razantní krok pro nás samozřejmě nebylo jednoduché, avšak nastalé okolnosti nám, v zájmu hladkého průběhu obou akcí, nedaly jinou šanci. Někteří z vás zajisté během posledních měsíců zaznamenali rozruch, který se ohledně komplexu Bobycentrum v médiích rozpoutal. Celou causu od začátku podrobně mapuje například zpravodajství České televize, které 31. července přineslo jako první zprávu o tom, že Bobycentrum je zavřené a odpojené od energií.

Dle původních informací měly být dluhy za energie splaceny majitelem během několika týdnů, začátkem září se však z dalších médií dozvídáme, že stav Bobycentra je neměnný. Množí se spekulace o tom kdy a jak bude prostor znovu otevřen, ovšem pořadatelé nasmlouvaných akcí nemohou dále čekat a oznamují přesun například koncertu Suzi Quatro a show Zdeňka Izera do náhradních prostor (zdroj: ČT). Ani my si proto nedovolujeme hazardovat s konáním dvou hojně navštěvovaných akcí v zadluženém a momentálně zavřeném komplexu, a proto přesouváme hlavní události tohoto podzimu do osvědčených prostor, které garantují hladký a komfortní průběh celé noci.

Takřka po deseti letech tak budete mít možnost slyšet legendu světové taneční scény Carla Coxe pod kruhovou střechou brněnské Kajot arény pravidelně nabízející pohodlné zázemí tisícům návštěvníků s veškerým komfortem, který se od moderní víceúčelové haly v roce 2013 očekává.

Přesun listopadové Apokalypsy do tradičních prostor Pavilonu P je pak logickým krokem, vzhledem k očekávané masivní návštěvnosti. Sedmnáct zahraničních hvězd a směsice osvědčených i nových tváří českého Djingu, jež vystupují na třech pódiích, dává již předem tušit neopakovatelnou atmosféru v každé třetině pavilonu. To vše s přehledným komfortem pro vás – naše návštěvníky. Žádné fronty, dostatečná kapacita šaten, barů i záchodů a spousta možností, jak si největší českou techno indoor party užít.

Věříme, že chápete důvody, které nás vedly k tomuto rozhodnutí směřujícímu k hladkému průběhu obou plánovaných akcí a těšíme se na viděnou ať už v říjnu na Citadele s Carlem Coxem v Kajot aréně, tak v listopadu na Apokalypse v Pavilonu P brněnského výstaviště!

Připravila: mia/ Apokalypsa


 

 

Poslední komentáře