Zpět

Comics Centrum ohlásilo další titul z edice „Na přání“



Novinka vydavatelství Comics Centrum, edice „Na přání“, má mezi čtenáři úspěch a pokračuje druhým letošním titulem. Už nyní si mohou fanoušci série Ú.P.V.O., která doplňuje slavný příběh o Hellboyovi, objednávat trojku „Žabí mor“. 

Zkratka Ú. P. V. O. znamená Úřad paranormálního výzkumu a obrany, který by vám měl být více než povědomý, pokud jste někdy zavítali do světa Hellboye. Pro fanoušky rohatého bojovníka je tato souběžná série naprostou nutností a to i přesto, že v ní sám Hellboy nevystupuje. Ostatní členové vyšetřovacího týmu mají totiž i po jeho odchodu stále spoustu práce s komplikovanými a napínavými případy. V třetím dílu série se ujal psaní příběhu poprvé sám autor a duchovní otec Hellboye Mike Mignola a poodhalil roušku jednoho z největších tajemství – původ Abea Sapiena.

 „Přestože má tento díl pořadové číslo tři, jedná se o začátek celé série Ú. P. V. O. Minulé díly byly pouze sebranými povídkami náhodně vytvořenými různými autory pro různé příležitosti. Od tohoto dílu ale řada běží souběžně s příběhy Hellboye. Díky tomu, že je píše samotný Mike Mignola, do sebe vše skvěle zapadá. O popularitě série jasně hovoří to, že v USA už v rámci ní vyšlo neuvěřitelných 28 knih,“ vysvětluje Václav Dort, šéfredaktor vydavatelství Comics Centrum.

„Ú. P. V. O. 3: Žabí mor“ patří do nové edice vydavatelství Comics Centrum „Na přání“. To znamená, že každý další díl komiksové řady vyjde jen v případě, že si jej do stanoveného termínu objedná minimálně pět set zájemců. První titul, pokračování série Zámek a klíč, měl velký úspěch a nyní je již ve výrobě.  „Žabí mor“ si mohou čtenáři objednávat do 22. února, vyjde pak 23. března. Předchozí díly má vydavatelství ve standardní nabídce. Více informací na www.comicscentrum.cz.  

Poslední komentáře