Zpět

Čtvrté pokračování klubovky Shake It! v ROXY již v pátek 7. 12.



Už po čtvrté v tomto roce se do ROXY vrací moravský DJ CJ Fox se svou klubovou nocí Shake It!, která tentokrát připadla na pátek 7. 12. a kromě CJe Foxe se můžete těšit na jeho věrného souputníka, ostravského DJe a producenta s přezdívkou DJ Kmin a další DJs ze severní Moravy, jmenovitě to budou Martin Gredner a Pietro Bell, které dále doplní DJ Revis a chill out DJs mattyB & Pavel Faktor.

Zřejmě největší hvězdou z prosincové sestavy klubovky Shake It! je zkušený resident ostravského klubu Fabric Martin Gredner hrající progressive house kombinovaný s prvky electro house. Ten se do ROXY vrátí po zhruba třech letech a jak říká sám CJ Fox, "pozvání na Shake It! Martina velice potěšilo a vzkazuje, že si pro tuhle příležitost připraví něco skutečně extra".

Dravé ostravské mládí pak bude v ROXY reprezentovat Pietro Bell, který se věnuje DJingu od roku 2007 a jehož doménou je především progressive a tech house. Tech housoevou víru vyznává i další z hostů prosincové party Shake It! DJ Revis, kterého můžete znát např. z pražských klubů Touster, Mecca či SaSazu a jenž svým setem páteční mejdan odstartuje.

Zapomínat ale samozřejmě nemůžeme na dvojici DJs mattyB & Pavel Faktor, kterým bude patřit ROXY Chill out a rezidentního VJe noci Climax Martina, jenž bude mít na Shake It! pod palcem vizualizace. Je tedy nasnadě, že v pátek 7. 12. v ROXY se můžete těšit na hodně fajn a zábavnou party, na které protančíte celou sobotní noc ani nemkrnete!

VIDEO

Martin Gredner live set:

Pietro Bell - Progressive House Mix:

WEB

Martin Gredner: http://www.djz.cz/index.php?kam=dj&kdo=494

Pietro Bell: http://www.facebook.com/DjPietroBell

Kmin: http://www.djkmin.cz/

Revis: http://www.facebook.com/djrevis

FB Event: http://www.facebook.com/events/515488665129432/

ROXY: http://roxy.cz/

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře