Zpět

Další One Night! již tento pátek!



Historie residentní noci Radia - One Night! se začala psát v roce 2007 s tím, že její návštěvníky pravidelně baví vkusným selektem taneční elektronické hudby, včetně remixů a mashupů všeobecně známých, méně známých i absolutně nových skladeb.

Radio 1 & Radost FX Production present
One Night!- pátek října 2014
Radost FX Club
resident djs: Josef Sedloň & Dan Walterstein aka Dan Cooley
special guest Floex in dj set
start: 22:00
Do 23:00 vstup unisex zdarma!

Postupně se vyprofilovala jako noc, která za dobu svého konání představila historicky zásadní producenty napříč hudebními škatulkami. Jmenovitě to byli například Nick Warren z Way Out West, Spooky, Adam Freeland, Tom Middleton, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, DFRNT, Tom Glass nebo Andre Lodemann.
One Night! neopomněla ani domácí talentované producenty v čele s držitelem ceny Anděla Jakubem Holovským aka Kubatkem. Říjnovým hostem bude domácí producent a skladatel Floex v klubovém a energickém dj setu, speciálně připraveným pro One Night!
Residenti Josef Sedloň a Dan Walterstein aka Dan Cooley mají pro vás i tentokrát připravenou lahůdkovou selekci hudby, která se dá zkráceně označit jako IDM. To vše již v pátek 10. října s bonusem vstupu unisex zdarma do 23:00.

Poslední komentáře