Zpět

Další One night! v pátek v Radosti



Historie residentní noci Radia - One Night! se začala psát v roce 2007 s tím, že její návštěvníky pravidelně baví vkusným selektem taneční elektronické hudby, včetně remixů a mashupů všeobecně známých, méně známých i absolutně nových skladeb.

Radio 1 & Radost FX Production present
One Night! Spectaculare - pátek 30. ledna 2015
Radost FX Club
resident djs: Josef Sedloň & Dan Cooley
special guest: Throwing Snow /a future without, uk/
start: 22:00
Do 23:00 vstup unisex zdarma!

Postupně se vyprofilovala jako noc, která za dobu svého konání představila historicky zásadní producenty napříč hudebními škatulkami. Jmenovitě to byli například Nick Warren z Way Out West, Spooky, Adam Freeland, Tom Middleton, Dave Angel,
The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man, Tom Glass nebo Andre Lodemann.
Lednové vydání kultovního večera pořádané ve spolupráci dvou pražských legendárních kulturních subjektů Radia 1 a klubu Radost FX nabídne vskutku výjimečný zážitek. Kromě populárních rezidentů Josefa Sedloně a Dana Cooleyho se vám v exkluzivním dj setu představí londýnský producent Ross Tones aka Throwing Snow. Tento umělec se ve své tvorbě nebojí vůbec ničeho. Důkazem toho budiž jeho tvorba, ve které naleznete vše od dubstepu, UK funky, house a post rocku!
Jeho debut vyšel na značce Ho_Tep Alexe Nuta v roce 2010. Od té doby je velmi žádaným remixérem a o jeho služby ho požádali Gold Panda, Kidkanevil a také Greymatter. Jeho skladby v radiu podpořili Giles Peterson a Benji B, jako host se objevil na Kiss FM a také v Ministry Of Sound. Následovaly další remixy pro Ninja Tune. Jeho hudbu licensovaly společnosti jako Adidas a Impulse.
Výjimečný host s vybraným hudebním vkusem. Co může být lepšího pro večer jakým je ONE NIGHT! Nenechte si ujít tento skvělý večer, který bude určitě tím nejlepším klubovým zakončením měsíce ledna!

 

Poslední komentáře