Zpět

Decadance je zpět, tenhle kabaret bude stát za to!



Již tento pátek se v klubu SaSaZu po půlroční přestávce opět uskuteční našlapaná párty Decadance. Klub se pro tuto noc promění v největší taneční kabaret v Praze. Těšit se můžeš na originální kostýmy tanečníků, speciální dekorace a projekce, nezapomenutelné performance, hudebníky a zpěváky - prostě a jednoduše na parádní show, která ti utkví v paměti!

Decadance v SasazuJiž tento pátek se v klubu SaSaZu po půlroční přestávce opět uskuteční našlapaná párty Decadance - Cabaret. Klub se pro tuto noc promění v největší taneční  kabaret v Praze. Těšit se můžeš na originální kostýmy tanečníků, speciální dekorace a projekce, nezapomenutelné performance, hudebníky a zpěváky - prostě a jednoduše na parádní show, na kterou jen tak nezapomeneš!

Nesmírně zajímavý je celý časový line-up, z něhož nás nejvíce zaujala DJka Lucca a Francouzi Arno Cost s Tristanem Garnerem:

 

 

21:30 – 22:15 The Chickenloops (CZ)
22:15 – 23:00 Proud M (CZ)
23:00 – 01:00 Lucca (CZ)
00:30 – 00:45 Tereza Černochová (CZ) + JIC Team
01:00 – 01:05 Dae Men (CZ) – performance
01:05 – 03:00 Arno Cost (F)
03:00 – 05:00 Tristan Garner (F)
05:00 – 06:00 Proud M

 

Kdo je Arno Cost?

Arno CostFrancouzský DJ a producent Arno Cost byl k hudbě veden rodiči již od dětství. Počátky jeho DJingu sahají do roku 1999, naplno na scéně ovšem prorazil až o 7 let později. V roce 2006 spolu se dvěma blízkými kamarády, Normanem Dorayem a Pierrem de la Touche, podepisuje smlouvu u Serial Records. Jejich formace The Freshmakers slaví úspěch se singlem „Let U Go“. Hrají ho rádia a hraje ho taky řada význačných DJů, jako například Didier Sinclair, Antoine Clamaran, Hoxton Whores či Muttonheads. Od té doby si Cost díky muzikálnímu cítění pro elektronickou hudbu, disko a house rychle vytvořil renomé jednoho z nejslibnějších mladých talentů taneční scény.

Asi netřeba zmiňovat každý z celé řady jeho vydařených počinů. Za všechny jmenujme skladby jako Magenta, Apocalypse, Souvenir či Golden Walls - nehledě na celou řadu vydařených remixů. V současnosti se Cost připravuje spustit svůj vlastní label ACtive. Arno – sólově i ve Freshmakers – je zkrátka v kurzu.

Poslední komentáře