Zpět

Delta Heavy v Yes! clubu



Britské drum and bassové a dubstepové duo Delta Heavy se připravuje na své mezinárodní jarní turné, v jehož rámci zavítá také úplně poprvé do pražského Yes Clubu 8. března. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketpro.

Kapela Delta Heavy je složená ze dvou producentů a DJů, Si Jamese a Bena Halla, kteří se potkali při studiu nottinghamské univerzity. Od té doby společně pracují na různých hudebních projektech se zaměřením na drum & bass a dubstep. V roce 2010 se upsali labelu RAM records, který patří DJovi Andymu C, který je považován za průkopníka drum & bassové scény - jeho RAM records byl zvolen nejlepším DNB vydavatelstvím ve Velké Británii.

 

Delta Heavy vytváří své vlastní tracky i remixy umělců jako např. Nera, Downlinka, Tinie Tempah, Excisiona či Rity Ory. Rok 2012 byl pro Delta Heavy obzvláště úspěšný: vydali své první EP Down the Rabbit Hole a vydali se na obrovské mezinárodní turné ve společnosti známého producenta a DJe Datsika. Počátkem ledna 2013 vydala kapela svůj nový singl, Empire, který je volně dostupný ke stažení na Delta Heavy oficiálních facebookovských stránkách.

POPRVÉ V YES CLUBU 8. března – objednejte si své vstupenky již nyní – omezená kapacita klubu!

Cena vstupenky 250.- Kč + poplatky. Vstupenky jsou v prodeji od 16. ledna.

 

Oficiální FB event 

Delta Heavy FB stránky

Připravila: mia/ Fource Entertainment

Poslední komentáře