Zpět

Dimitri Vegas & Like Mike: Hvězdy Tomorrowlandu v Praze!



Pokud jste byli mezi šťastlivci, kteří stihli ukořistit během prvních vteřin prodeje jednu ze 180.000 vstupenek na belgický festival Tomorrowland 2012, tak vám upřímně závidí i autor této tiskové zprávy. Lepší osobní vizitku od bratrů DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE totiž snad ani obdržet nemůžete. A pokud jste je propásli v květnu v Praze, můžete vše napravit 14.12.2012 - opět v rámci MAGNETIC festivalu.

 

14.12.2012, PVA Expo Letňany
MAGNETIC festival

www.magneticfestival.com
www.facebook.com/magneticfestival
http://twitter.com/magneticfest

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE jsou také autory soundtracku pro Tomorrowland 2012 after movie, kde figurují v osmi skladbách z celkových dvaceti. V prosinci v Praze tak pravděpodobně zazní aktuální singl Phat Bram, pod kterým je podepsaný také Steve Aoki a Angger Dimas. Stejně tak se dočkáme i novinky Madness (Coone ft. Lil Jon). Jako další bude na řadě zatím bezejmenná skladba, ke které byl přizván Laidback Luke. Na skladby Phat Bram a Madnesee se během října natáčí v hollywoodských ateliérech videoklipy.

Během posledních dvou let se Dimitri Vegas & Like Mike vyhoupli mezi elitní DJs. Po Tomorrowlandu 2011 bylo jasné, že nadvládě sólových „hráčů“ je konec. Žezla se chopila také dua jako Dada Life, Bingo Players a samozřejmě DV&LM. Z role support DJs a hostů se najednou objevují na stejné úrovni jako Afrojack, Steve Aoki, Chuckie nebo Laidback Luke.

Vstupenky na prosincový MAGNETIC festival zakoupíte v síti TICKETPRO.

https://www.facebook.com/dimitrivegasandlikemike
http://dimitrivegasandlikemike.com/

Tomorrowland Aftermovie 2012 vol.2: Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like Mike : SMASH THE USA

MAGNETIC festival, 7.5.2012

Připravila: mia/ Live61

Poslední komentáře