Zpět

Disorder Grime Take Over Vol. III přiveze do Prahy legendární Bloodline v čele s Big H



Disorder je zpět s letos již třetí velkou Grime akcí. Tentokrát se v pátek 26. 10. v ROXY na klubové noci Disorder Grime Take Over Vol. III dostaneme až ke kořenům dnes již obrovsky rozvětveného žánru, do Prahy totiž dorazí Bloodline a chybět nebude ani největší legenda, velký boss Big H. Na hlavní stage tuhle divokou partu z Británie doplní domácí Smack, Chik a Norman Bates z A51 crew, jejichž parťákům s pseudonymy Wbwoy, Fuss a Radoš bude patřit druhá stage v RIOXY Chill outu.

DISORDER GRIME TAKE OVER VOL. III

Special guests: Bloodline - Big H, Paper Pabs, Prez T, 9 Mili Major, Meridian Dan, DJ Springy P /UK/

Support: Smack, Chik, Norman Bates (A51)

Room 2: Wbwoy, Fuss, Radoš (A51)

Start: 22:00

Předprodej v sítích Ticketpro, Ticketportal a Tickestream za 150 czk + poplatky, nebo v NoD (v patře nad ROXY) bez poplatků. Na místě 200 czk.

Připravila: mia/ Roxy

Big H je dost možná vůbec nejkontroverznější postavou grime scény, ne nadarmo se mu přezdívá Big Hater. Nerespektuje v podstatě nikoho, protože, jak sám říká, oni jen předstíraj, že jsou tvrdý. To o H"ovi se rozhodně nedá mluvit jako o fake badmanovi. Kromě problémů s všemožnými emcees je taky známý svými problémy se zákonem, kvůli kterým se i posunulo vydání jeho veleočekávaného CD Fire & Smoke. Nyní je ale H zpět ve hře, takže to vypadá, že si po Street Crime UK z roku 2009 brzy připíše na konto další release.

Spolu se svou Bloodline byl H u zrodu grimeu, silně ovlivnil řadu emcees, včetně Skepty a JMEho, kteří byli dříve také součástí Bloodline, tehdy ještě známé jako Meridian Bloodline. Marger, který už měl taky možnost zažít rave v ROXY, se nechal slyšet, že je Big H je jeho vůbec největší vzor. Navíc převážná část původního složení Bloodline dorazí do Roxy spolu s H"em. Pojďme si je tedy nyní ve stručnosti představit.

Paper Pablo je asi největší Haterův spojenec, navzdory tomu, že se ani nejedná o grime emceeho. Pablo nerapuje double time, zapadá spíš do kategorie "UK rapper". Jeho pouliční kredit je ale masivní. Už přes rok má venku CD Money Talks, Pabs ale nespí a nedávno poslal ven hitovku That Aint A Lie.

Prez T je znám svou legedární flow, jeho slogan Kill Off Killy by měl znát každý grime lover. Po vydání freedownloadu Back Inna My Face a několika singlů v čele s hitem Jail se čeká na jeho připravovaný release Stranger Returns.

9 Milli Major už se do Čech podíval, když před pár lety vystupoval ve Zlíně. Krátce poté vydal očekávaný mixtape Keep Praying. Na Youtube hledejte jeho klipy Hero nebo Rap Dis.

Meridian Dan je dalším členem crew, který pamatuje její úplné začátky. V poslední době nechyběl snad na žádném společném setu Bloodline. Na Youtube můžete sledovat jeho banger The Bad Guy.

Springy P je oficiální Bloodline DJ a spolu s crew se podívá i do Prahy. Do té doby můžete sledovat jeho pravidelnou Grime Time radio show každé pondělí od 11 na Pulse.fm (www.pulselondon.net).

Je tedy nasnadě, že v pátek 26. 10. v ROXY můžete na dalším vydání klubové noci Disorder čekat porci prvotřídního grime od těch nejpovolanějších, kterou by žádný z fanoušků tothot žánru rozhodně neměl vynechat.

VIDEO

Bloodline - Bossman, Prez T, 9 Milli Major & Meridian Dan:

Big H - Hype Session Lord of The Mics 4 Sending for Scratchy:

9 Milli Major - Can"t Smile:

Big H & Paper Pabs Freestyle @TVTOXIC @RAPCITYTV:

WEB

A51: http://www.facebook.com/ARCHETYP51

FB Event: http://www.facebook.com/events/415594211838636/

ROXY: http://roxy.cz/

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře