Zpět

DJ Enemy vypouští další singl!



DJ Enemy pouští do světa nový singl. Jmenuje se Grandhotel polupracovaly na něm takové hvězdy jako Vladimir 518 a Jiří Korn! Pokud chcete slyšet, jak Jiří Korn rapuje, mrkněte na video v našem článku!


Dlouho očekávaná producentská deska DJe Enemyho Grand Prix je na spadnutí! Zatímco fanoušci mohou spekulovat o hostech, zvuku nebo počtu tracků,  DJ Enemy vypouští druhý singl! Po chytlavé Hned teď s hostujícími Pio Squad došlo na hitovou záležitost Grand Hotel!

V té hostují Vladimír 518, Dannie a Jiří Korn! Tento singl se objevil i na albu Colours of Light od Dannie a nedávno měl exkluzivní rádiovou premiéru na rádiu Spin. DJ Enemy ho vybral i z důvodu velkého respektu k osobě Jiřího Korna.



Tato legenda české hudby totiž měla vždycky blízko k hiphopu a černé hudbě obecně. Jako jeden z prvních u nás zkoušel breakdance, podílel se na prvním klipu WWW a vůbec je to člověk, který se nebojí ničeho nového. V tracku Grandhotel rapuje jako grandmaster! „Sem emisarem“ dodává a je to pravda.



Debutová producentská deska DJe Enemyho vychází doben/květen. Bude se jmenovat Grand Prix a najdete na ní všechny tváře jednoho z našich nejlepších producentů. Protože – „pražský producenti, ty sou top!“

Dj Enemy ft. Vladimir 518, Dannie, Jiří Korn:

Připravila: mia/ Blackcompany

Poslední komentáře