Zpět

DJ Michael PolyXonic: Tlačítko Sync není kreativní, hrajeme z cédéček!



Příští pátek 20.4. proběhne v pražském klubu Kostel velká akce pro všechny milovníky house Friday House Mass. Vystoupí Michael PolyXonic, se kterým vám přinášíme rozhovor!

Ahoj, jsi součástí line-upu akce Friday House Mass, která proběhne 20.4.2012 v pražském klubu Kostel, tak se nám představ...
Ano, jsem DJ a producent Michael PolyXonic, spolu s DJem Bertem PolyXonic  a MC BaSSBarou jsme se pustili do společného dovádění v rámci polyXonic DJ&MC Projektu už před více než  rokem a stále se rozjíždíme. Mimo jiné tou dobou vznikl také label polyXonic | Studio Records, který právě masivně proniká do celého světa prostřednictvím více než 50 obchodů jako jsou např iTunes, Juno Download, Amazon, MusicFM, Google Music a spousty dalších. Co se týče mixování, začali jsme s Bertem míchat desky, v současné době používáme cd playery. Počitače uznávame jen při tvorbě, tlačítko sync moc kreativní není:)


Pověz nám, co si myslíš o současném dění na pražské klubové scéně, je něčeho moc nebo naopak něčeho málo, je něco co bys změnil a pokud ano proč?
Je to špatenka, někdy mám pocit, že u nás klubová scéna vlastně vubec není :) Samozřejmě jsou místa, kde to jede, takové ostrůvky  naděje, ale je to hlavně o lidech... Když budou chtít poslouchat pořád to somé dokola, budou to vyžadovat i produkční. Co si budeme povídat, je to především byznys, a to nemalý. Bohužel ty nejkreativnější části branže, myslím tím dýdžeje, bývají oholovány uplně nejvíc. Tak snad si lidi uvědomí, čeho si mají na party, potažmo v hudbě, vážit.


Hodně zajímavý názor a myslím si že se s ním spousta lidí ztotožní... Pověz nám tvůj vzor, idol? Kdo si myslíš, že je na vrcholu toho byznysu?
Kdo jiný než Fat Boy Slim... Pak už bych mluvil spíše o těch, co nás ovlivnili, nebo jsme si od nich něco okoukali, jako třeba Olav Basoski, The Chemical Brothers, Utah Saints, Justice, Armand Van Helden, Mylo, Dave Darell, Bob Sinclar, Scotty, Axwell, The Prodigy, Basement Jaxx, Alex Gaudino, Deadmau5, Eric Prydz. Je jich mnoho, spíš jen tak pro představu...

Držíme palce, at´se ti podaří vše, co si plánuješ!


www.polyXonic.com

www.facebook.com/polyXonic

Připravila: mia/ Friday House Mass

Poslední komentáře