Zpět

DJ Shadow & Cut Chemist už zítra v Roxy!



Jedni z nejvýznamnějších DJs současnosti vybrali na turné Renegades of Rhythm originální desky ze čtyřicetitisícové sbírky ikony hip hopu Afriky Bambaaty. O úvod večera se postará eso českého djingu Trouble team, protančit zbytek noci můžete díky dvornímu DJovi Paláce Akropolis Mr. Funky Machine, který hraje s kytaristou Igorem Ochepovskim.

První společné album DJe Shadowa a Cut Chemista vyšlo už v roce 2001. Navzájem se ovlivňují a inspirují dodnes, jejich současná společná tour je pro fanoušky žánru letošním hudebním vrcholem. Producent trip-hopu/instrumentálního hip hopu a elektroniky DJ Shadow spolupracoval se jmény jako Thom Yorke, Richard Ashcroft, Massive Attack nebo Unkle. Prestižní magazín Time jeho debutovou desku “Endtroducing…” umístil mezi stovku nejlepších alb od roku 1954 a Beatport Shadowa zařadil mezi 10 nejlepších DJů všech dob.

Celá jejich společná show pojede čistě z vinylů, poctivé mixy a beaty funky, hip hopu, disca a soulu v rukách špičkových djů, kteří mohli vybírat z kolekce vinylů legendárního kmotra hip hopu, pilíře hudební scény a naprosto zásadní postavy electra, Afriky Bambaaty. Oba djové vybírali ze sbírky 40 000 vinylů. Na koncertu nebudou žádné kopie, ale vždy originální desky, které zásadně ovlivnily hip hop a elektroniku a jejichž ozvěny jsou pozorovatelné dodnes.

Line up:

20:00   Doors open
20:55  - 21:40 Trouble Team
22:10  - 23:55 Renegades of Rhythm DJ Shadow & Cut Chemist
00:00   - end    Mr. Funky Machine + Ill Pepson + live guitar

Videa z Renegades of Rythm Tour

https://www.youtube.com/watch?v=DTcwPXLtOAg

http://www.youtube.com/watch?v=_QKRMa_3uBU

Večer rozehřeje Trouble Team, DJ’s Friky a Flux, kteří byli ve finále světových soutěží jako DMC v Anglii nebo IDA v Polsku.

Afterparty si vezme na starost Mr. Funky Machine a Ill Pepson, známý večery Ghetto Funk a Funk you v Akropoli. S pravidelností roztančí všechny boky na parketu v jakoukoli noční i skoro-ranní dobu. V ROXY ho doprovodí kytarista Igor Ochepovski.

DJ Shadow & Cut Chemist: Renegades of Rhythm Tour

 

10. 2. 2015 ROXY, od 20:00

Support: Trouble Team, Mr. Funky Machine feat. Igor Ochepovski

Vstupenky 690Kč v síti Ticketstream a na pokladně kavárny NOD (mezi 16h a 20h). Vstupenky na místě v den akce za 700Kč.   

Poslední komentáře