Zpět

DJ Tráva opět zasahuje!



Stýskáte si, že dýdžej Tráva hraje v Praze nějak málo? Pak jste asi ještě neslyšeli o jeho nové rezidentní noci, která se odehrává v klubu Yes! Tuto sobotu můžete stihnout již druhé pokračování. Jistě se máte nač těšit, protože poprvé to prý byl pěkný nářez!


LIZARD – nová rezidentní noc nejproslulejšího českého dýdžeje Trávy v klubu YES! má za sebou mimořádně úspěšnou premiéru. Tráva zahrál neuvěřitelný, téměř šestihodinový (!) set složený jak z novinek, tak i starších kousků, který si návštěvníci a evidentně i on sám nádherně užili a vychutnali plnými doušky. Mnozí se shodovali, že to byl nejúžasnější set, který slyšeli v pražských klubech dokonce možná za několik posledních let. Laťka kvality je tedy nastavena hodně, hodně vysoko. Dosáhne na ni druhý LIZARD nebo ji dokonce překoná?


Odpověď dostaneme 17. března. Ti co prožili premiéru budou moci srovnávat a všem ostatním zaručujeme prvotřídní zábavu. Postará se o ní nejen hlavní hvězda večera, ale také jeho hosté djs Pavel Faktor a Vasquez. A v neposlední řadě musíme zmínit, že část zaplní stejně jako minule special live act dj Tráva & Risto. Takže všichni příznivci kvalitního houseu, tech housu, dubu a minimalu v podání dj Trávy a jeho hostů, vzhůru do klubu Yes! již tuto sobotu 17. března. Určitě nebudete litovat!

Vstup: 120,-

Připravila: mia/ Yes! club

Poslední komentáře