Zpět

Do klubu Havana můžete vyrazit na Subgata, Adlet, nebo MarcoSe



Chcete tip na prima kalbu v centru Prahy, se známými DJs a to všechno bez vstupu? Zaskočte do Havany, kde vás potěší Subgate, Tokátko, Adlet, Pert, MarcoS, Pierre Marco a Bodie.


10. 5. 2013
Od 21:00h
Tech House, House
Free entry
AMERICAN HUSTLE
SUBGATE, TOKÁTKO, ADLET, PERT
Kdo ještě nebyl v Americe, tak doražte v pátek do Havany. Tento večer bude vše po ,,ALL BY AMERICA" takže dolary s sebou!!! To nejlepší z taneční současné scény budou ostřílení DJ's jako třeba Subgate, Tokátko, Adlet a Pert. Přijďte si to vychutnat s námi!!! Takže see you friday!!!

11. 5. 2013
Od 21:00h
House - Happy, Funky, Vocal
Free entry
GOOD TIMES
Tak a je to tu přátelé.
Havana se na chvíli vrátí zpět v čase, kdy Prahou byla slyšet muzika, která uměla vábit uši pravých clubberů a dokázala působit husí kůži. Tentokrát k nám do Havany dorazí partička těch nejpovolanějších DJs, co za to umí pořádně vzít a vrátí Vás zpět do hudebního podsvětí let 2004-2009, kdy muzika byla pastvou pro uši.

Ten nejpověřenější je proslulý DJ a zakladatel Studia 54 Dj MarcoS, který ve svých časech uměl skvěle pobavit a přinutil lidi k nekonečnému tanečnímu maratonu na parketě, což mu zůstalo do dnes a své skalní fandy umí stále skvěle pobavit.

Dalším DJem, který se u nás v klubu předvede bude ten, který poslední rok a půl doprovází MarcoSe na každém kroku a ukázal, že se umí začlenit a dokáže vtáhnou clubbery do té správné atmosféry a dokázat, že je tím správným na správném místě. A není to nikdo jiný než Pierre Marco.

Třetím zástupcem tohoto večera je DJ Bodie, který uzavírá tento tým rezidentů After Clubu Atelier. A Bodie bude mít šanci tento večer pořádně našlápnout a ukázat co v něm je. Posledním Djeme pro tento večer bude v Havaně známý DJ Daun, který celý tento vzpomínkový večer uzavře a parádně zakončí doufejme, že jeden z těch "povedených" večerů v Havaně.
Do 21:00h sleva 25%. Vstup od 18ti let.

Připravila: mia/ Club Havana

Poslední komentáře