Zpět

Do Lucerna Music Baru se chystá Tom Odell, vítěz 2013 Brits Critics’ Choice Award!



Zpěvák a autor, který vyhrál anketu kritiků Critics Choice na letošních BRIT Awards, vydává 24.června své první album s názvem 'Long Way Down'. To obsahuje i skladby  'Another Love' a nový singl 'Hold Me'.

O novém albu Odell řekl: "Doufám, že ta deska bude znít lidsky a opravdově a že tam je i pár kazů, protože kazy z toho pomáhají udělat to, co to je. Opravdu, chtěl bych žít v dobách, kdy byla muzika vnímána jako něco nevyumělkovaného a nedokonalého a dávala lidem pocit něčeho ušlechtilého. Když to má být smutné, chci aby to bylo opravdu smutné.  A když veselé, tak vás to musí nakopnout. Asi chci, aby desky vyjadřovaly vzletné pocity a emoce, které všichni cítíme." 



Odell má smlouvu s labelem patřícím Lily Allen, který se jmenuje In The Name Of a který album vydá ve spolupráci se značkou Columbia. V rozhovoru s časopisem NME  o Odellovi Allen řekla: "Obvykle nejsem velký fanoušek písniček zpěváků- písničkářů, ale když jsem ho viděla na pódiu, jeho energie mi připomněla  Davida Bowieho. Není to nic ukňouraného, je to energické a chytré. A je navíc úžasný! Blond vlasy a modré oči, prostě rozkošný!" 

 

 

Album 'Long Way Down'obsahuje tyto skladby :



 

'Hold Me'
'

Another Love'


'Grow Old With Me'


'I Know'
'Sense'


'Can’t Pretend'


'Supposed To Be'


'Till I Lost'


'Long Way Down'


'Sirens'

 

Tahle vycházející hvězda britské pop music, která má jako největší vzor Eltona Johna, přijede v rámci propagačního turné k desce také do Prahy. Tom Odell vystoupí 15.listopadu v pražském Lucerna Music Baru.

 

Vstupenky za 350,- Kč + poplatky budou k zakoupení v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, bez poplatku v pokladně a na webu LMB. V den koncertu na místě za 400,- Kč.

 

Více info na:

 

www.tomdodell.com

www.facebook.com/TomOdellmusic

www.musicbar.cz

www.facebook.com/lucernamusicbar

www.dsmacku.com

www.facebook.com/dsmackupromotion

Připravila: mia/ DSmackU

Poslední komentáře