Zpět

Do Roxy míří electro swingový kabaret - Electro Swing Fever



Dřive nejmodernějši prvorepublikovy biograf, dnes legendárni klubový prostor ROXY po desetiletích znovu zachváti swingová horečka. Akce Electro Swing Fever je pokusem o navrácení lesku vyhlášeným pražským tančirnám a kabaretům 30. let.

 

U vstupu Vás přivítá elegantní houslista. Do víru swingu vplujete po červenémkoberci. V předsálí budou promítány dobové animované flmy a legendární grotesky. Před tančírnou a koncertem Vám poradíme, jak doladit dobový dresscode, a naučíme Vás základní taneční kroky.

Na pódiu se představí to nejlepší, co nabízí československá scéna. Debutové CD pokřtí electro swingová kapela MYDY RABYCAD a českou premiéru zažije exotický host ELECTRO SWING MALTA. Československou scénu budou reprezentovat projekty SWING THING a PAPA DJANGO, Paolo di Maki a Max W.

Electro swing je kombinace tradičních melodií swingu, jazzu a blues v elegantním spojení se současnou taneční hudbou. V posledních letech se proslavila především v Paříži a Berlíně díky producentům a kapelám Parov Stelar Band a Caravan Palace.

Audio: https://soundcloud.com/malalata/malalata-live-in-pohoda_fm
Video:

Událost: www.facebook.com/events/603361309716301
Rezervace a předprodej vstupenek: www.smsticket.cz/vstupenky/1470- electroswing-fever-roxy.aspx

Info: www.ElectroSwingBohemia.cz, www.roxy.cz
ROXY: www.roxy.cz

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře