Zpět

Do vybraných klubů vtrhne UV párty



Začíná další série oblíbených akcí pro mladé lidi Lemond Light Up the Party. Čtvrtý ročník série naservíruje návštěvníkům nevšední UV show plnou hudby, pohybu a světel nebo jedinečné UV tetování na tělo. Během listopadu a prosince se akce objeví pouze v osmi českých a moravských klubech.

Kromě taneční hudby je pro mladé lidi připravena volba „Lemondstar“, kterou si fanoušci vyberou na webu ze všech osmi akcí. Největší hvězda vyhraje originální párty od Lemondu. Na každé akci se navíc rozdá pro hvězdu večera iPod Shuffle. „S Light Up the Party vyrážíme do čtvrtého ročníku. Vždy se snažíme, aby lidé zažili na párty něco neobvyklého. Do nejnovější série jsme tak připravili několik UV prvků, které budou mladé lidi určitě bavit,“ říká manažer značky Becherovka Lemond Jozef Tomečko.

Na uvítanou dostane každý welcome drink. Lidé se mohou vyfotit u tematických fotostěn. Chybět nebude populární „Lemond shotboard“, na kterém si vychutná panáka sedm lidí najednou. V průběhu večera proběhnou soutěže o svítící ceny. Začátky jednotlivých akcí, pravidla soutěže a stav hlasování o Lemondstar, fotoreportáže a další informace budou k nalezení na stránkách www.lemond.cz.

 

Seznam dosud potvrzených klubů:

9. 11., Děčín, Škuner music club, www.parolod.cz

16. 11., Vyškov, Havana music club, www.havanaclub.kamvevyskove.cz

17. 11., Mariánské Lázně, D-club Dyleň, www.d-club.cz

23. 11., Ostrava - Zábřeh, Disco Club Alexandria, www.alexandrialod.com

24. 11., Kutná Hora, Planet music club, www.planetmusic.cz

7. 12.,  Zlín, Star Club "Flip", www.star-club.cz

7. 12.,  Zaječí, Retro Music Club, www.retroclub.cz

 
 

Poslední komentáře