Zpět

DOKLUBU.CZ uvádí STARDUST! Info + Line-up!



Bylo jasný, že DOKLUBU.cz nebude pozadu a brzy přijde se svou klubovou nocí. Jak už jsme předesílali, tuto sérii STARDUST jsme spustili hlavně kvůli vám, našim fanouškům. Chtěli bychom vám zprostředkovat akci, kde se budou míchat různé(ač podobné)žánry, protože co si budeme povídat, každý z nás není fixovaný jen na jeden hudební styl ;) A to, že už na pilotní akci máme křest nového EP Hiffiho & Jacoba, Special Delivery jsme pyšní!

Na víc se akce koná v atomovém krytu, který je stále funkční,  jak jsme již zmiňovali. Pokud k něčemu nedejbože dojde, kryt musí být do 48 hodin vyklizen a být státu k dispozici. O to větší atmosféra to je :)

Ale nemysli si, že jde o nějakou díru, kde ze stropu kape voda! To v žadném případě! Klub je naopak útulný! Nechybí např. polštářky a svíčky..

Už jsme dávali info, že proběhne křest nového EP Hiffiho a Jacoba SPECIAL DELIVERY.

HIFFI & JACOB poslední rok společně makali na  projektu, který 20. února konečně spatřil světlo světa.  EP SPECIAL DELIVERY je nabité 6 autorskými tracky a dvěma remixy pilotní skladby SPECIAL DELIVERY, k níž nedávno vyšel i povedený videoklip :

Kluci to uměj pořádně rozjet a já  osobně už se na jejich vystoupení nemůžu dočkat!  ;)

 

Dalším vystupujícím a hlavně residentem STARDUSTU je DJ Pavel Bidlo. Toho ti také představovat nemusím. Je to DJ, kterého s oblibou nazývám mistrem a to oprávněně. "Mistr" Pavel Bidlo stál při zrodu house music a je stálé oblíbeným DJem i po tolika (!) letech.  Aby taky ne. ;)

Na tomhle pánovi jsem vyrůstala, stejně jako na Loutkovi a Trávovi. Čím mne poslední dobou potěšil, byly dvě věci. Jedna je jeho poslední mix, který namixoval pro Protišedi.cz a  jen potvrzuje jeho um.

Poslechnout a stánhout si ho můžeš zde:

http://soundcloud.com/pavelbidlo/dance-proti-sedi-vol-2

Ta druhá záležitost je mix Půlnoční pro Václava, kterým reagoval na velmi smutnou událost -  úmrtí Václava Havla.

http://soundcloud.com/pavelbidlo/pulnocni-pro-vaclava-pavel

Více se můžeš dozvědět už zítra, kdy ti přinesem exklusivní rozhovor!

Dále je tu SMACK.

Music lover od dětství, do procesu zapojen okolo roku 2005. Od té doby se snaží přinášet nové postupy na zatuchlou českou rapovou scénu. V blízké vzdálenosti vidí vrchol, vytrvale k němu směřuje. V roce 2009 se stává DJem amatérem, v dnešní době je jedním z předních Grime/Dubstep DJs v Čechách!  Každý čtvrtek ho můžeš slyšet v pořadu Iscream na rádiu Spin.

http://www.facebook.com/smackofficial

Mezi dalšími vystupujícími je DRYMAN. Mělnický multižánrový producent/dj tvořící od roku 1999. Svou hudbu vydal na labelech jako Archetyp A51 , Meanbucket , Bigg Boss, Hypno 808Owntempo ,Lamat ,Vodkaredbull ,Sublow Movement ,Cinematic , Late Harvest , Alcohola .

V jeho produkci i setech můžeš slyšet vlivy bass music , ukfunky , garage , 2step , dubstep , triphop , dnb i experimentální elektroniky. Právě vyšlo první album projektu Drymansound , které nese název Meeting Minutes ( obsahuje 27 tracků na dvou CD a na vzniku se podílelo 27 hostů).Tracky od Drymansound můžeš slyšet na legendárním UK rádiu Rinse.FM

http://www.myspace.com/drymansound

No a poslední je náš drahý JORGOS!

toho můžete vidět působit po celé Praze a na většině zásadních akcí, koncertů a festivalů v Čechách od Hip Hop Kempu přes Mystic SK8 Cup, Burton Spring Sessions až po O2 Open Air Fest a mnoho, mnoho dalších.

Vystupoval po boku zahraničních velkých jmen jako jsou:

The GAME, Lil Wayne, Bun-B, Ice Cube, DJ Premier, De La Soul, David Banner, Kool Keith, Fun Lovin Criminals apod. Co se týče tuzemské scény čas od času vystupuje jako koncertní DJ projektům ORIKOULE (Orion a James Cole) raperům VLADIMIR 518 + HUGO TOXXX, SUPERCROOO, JAMES COLE, EKTOR a nebo rnb seskupení SIXIN. Od počátku (2005) je residentním DJem nejúspěšnější black music party v klubu Radost FX – FX Bounce!

http://djjorgos.com/

 

Já osobně věřím, že jsme vybrali dobře a že mejdan to bude opravdu povedený! ;)

LINE-UP:

22.00 - 23.30  DJ DRYMAN
23.30 - 1.00    DJ JJORGOS
1.00 -  2.30     HIFFI & JACOB
2.30 - 4.00      DJ PAVEL BIDLO
4.00 - 5.30      DJ SMACK

Na místě bude mini fotoateliér s profi fotografem a ty se budeš moci zvěčnit na velkou fotku buď se svou drahou polovičkou, nebo s kámošema.

Do COVER PLACE se dostanete jednoduše taxíkem, nebo metrem do stanice matra B Vysočanská, je to pár kroků od metra, směrem na Harfu - Freyova 27/82.

MAPA:

http://www.coverplace.cz/cs/kontakt/mapa

Partneři akce:

RADIO 1 http://radio1.cz/
STORM http://www.stormwatches.cz/
REPRESENT http://www.represent.eu/
Kubánský rum Havana Club http://www.facebook.com/havanaclub.cz
GAMES.CZ http://games.tiscali.cz/
TISCALI.CZ http://www.tiscali.cz/

FB event: http://www.facebook.com/events/217907628308451/

Doufám, že jsem o akci napsala vše :)

Těšíme se na tebe!

 

ollie

Poslední komentáře