Zpět

Druhá Trancefusion Old School Edition v Praze i Banské Bystrici



BTL Agency oznamuje další speciální edici s pořadovým číslem dva. Během jedné noci s těmi největšími old school hity představí opět několik hvězd světového kalibru.

 

 

 

Pátek  8. 11. 2013, 21:30 otevření klubu, 22:00 start programu, 06:00 konec

SaSaZu Club, Bubenské nábřeží 306, Praha 7

Sobota 9. 11. 2013, 21:30 otevření klubu, 22:00 start programu, 06:00 konec

Ministry of Fun, Banská Bystrica, Slovensko

 

DJs: JOHAN GIELEN, KAI TRACID, SCOT PROJECT, DJ SHOG, THOMAS COASTLINE (speciální set old school hitů)

 Po úspěchu první edice a po stovkách kladných reakcí jsme se rozhodli, že budeme našim fanouškům přinášet tuto akci pravidelně vždy jedenkrát ročně s výjimkou tohoto roku, kdy vám tuto párty servírujeme podruhé! A tentokrát se poprvé v historii se Trancefusion přesune i za hranice ČR do nejmodernějšího a největšího klubu Slovenska Ministry of Fun.

Jsme také velice rádi, že jsme se na exkluzivní spolupráci dohodli s dvěma světovými hvězdami, které zazářily v únoru na první edici a jsou vnímáni jako jedni z nejvýraznějších představitelů tohoto žánru. S radostí vám oznamujeme jména rezidentů Old School edicí, kterými budou JOHAN GIELEN a KAI TRACID! Můžeme vám tedy slíbit, že tyto dvě hvězdy budou do budoucna reprezentovat značku Trancefusion Old School Edition a budou svým způsobem tvářemi této akce.

Další hvězdou tohoto žánru, která v listopadu zavítá do ČR a na Slovensko bude legendární německý matador a řezník SCOT PROJECT, který rozhodně nenechá nikoho na parketu v pomyslném klidu. Po jeho návratu do ČR již dlouhou dobu volají fanoušci jeho hudebního stylu.

S radostí vám oznamujeme čtvrté jméno, které vás rozpumpuje na listopadové Trancefusion - bude jím německý dj a producent s originálním soundem, který si našel v ČR mnoho příznivců DJ SHOG!

České barvy bude hájit resident Trancefusion Thomas Coastline, který zahájí večer svým speciálním setem složeným z těch největších “starých” hitů.

Věříme, že v listopadu zažije klub Sasazu a Ministry of Fun minimálně stejnou neuvěřitelnou elektrizující atmosféru, jaká panovala v únoru v Praze. V prodeji je již první vlna vstupenek za nejvýhodnější cenu 390 Kč nebo 15 Eur.

 

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz  nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstup pouze od 18ti let.

 

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz

Klasická vstupenka – první vlna 300 ks za 390 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 490 Kč a 590 Kč na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 890 Kč, dále pak 990 a 1190 Kč na místě.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 1790 Kč, dále pak 1890 K a 2190 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion  nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.

 

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

Připravila: mia/ BTL Agency

 

Poslední komentáře