Zpět

Drumandbassový předvánoční mejdan s Phillipem TBC a Let It Roll Djs



Odpočiňte si od předvánočního shonu a rozhýbejte kosti na páteční drumandbassové akci v pražském Storm Clubu. Speciální akce ve spolupráci zástupců festivalu Let It Roll a streetwearové značky Escape Wear láká na nabitý český lineup. Na akci vystoupí Philip TBC, Bifidus Aktif, Suki, One Way a další. Vstup na akci bude po celou dobu zdarma!

Hlavním hostem páteční akce ku příležitosti oslav pátých narozenin streetové značky Escape Wear bude český producent Philip TBC. Ten je aktuálně jedním z nejaktivnějších českých producentů a zásadně zasahuje do dění na české elektronické scéně. Dále zde vystoupí jedni z hlavních DJs spadajících pod booking festivalu Let It Roll, který začátkem prosince vyhrál v britské anketě v kategorii "Nejlepší festival", jmenovitě DJs: Bifidus Aktif, Suki a česko-polská manželská dvojice One Way.

V druhém sále prostoru klubu Storm bude zařízené příjemné posezení a streetwear obchůdek značky Escape Wear. Akce LIR X-Mas party & Escape Wear 5th Anniversary se koná v pátek 19. prosince a začíná od 21:00. Vstup je po celou dobu zdarma.

Souhrn účinkujících:  Philip TBC, Bifidus Aktif, Suki, One Way, Mazzon, Lee Meow.

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Facebook fanpage klubu: www.facebook.com/stormclubprague

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/837374166285775/

 

Poslední komentáře