Zpět

Electrocity z Polska zveřejňuje úplný line up!



ELECTROCITY je festival elektronické taneční hudby, který se koná každý rok na stejné místě – v post Cirsterciánském klášteře v Lublaži, nedaleko Wroclawi. 

První se konal v roce 2006, a s každým dalším ročníkem se dostával do širšího podvědomí cluberů v celé Evropě. Za prvních 7 let konání electricity zde svůj um předvedlo vice než 300 vystupujících jména jako ATB, Pendulum, Axwell, Chicane, Roger Sanchez, Timo Maas, Sasha, Chris Lake, Erick Morillo, Dj Rush, Dubfire, Adam Beyer, Booka Shade, Richard Durand, Mauro Picotto, Armand Van Helden, Luciano, Gregor Tresher, Anja Schneider a mnoho dalších.

 

1

Tento festival je kombinací minulostí s přítomností a tradicí spolu s nejnovějšími technologiemi. To vše skvěle zapadá do neobyčejné lokace – druhého největšího kláštera na světě, Lublaž nedaleko Wroclavi. Unikátní a jedinečný příběh kláštera vytvořil z ELECTROCITY jeden z nejlepších světových festival současnosti. Dnes už víme, že prostor pojme vice než 20 000 lidí. Na druhou stranu, množství práce a čas, potřebný k přípravě festivalu jej činí jedním z nejnáročnějších v celém Polsku. 

2

VIP AREA je připravena v Principle Hall, kde se po staletí vládci a nejvlivnější osobnosti Polska potkávali na oběd. A legenda královské jídelny roste každým rokem. Jako profesionálové si buďte jistí, že právě sem zveme pozvané umělce a club members (s Royal VIP lístky), což ELECTROCITY činí zcela jedinečnou. Jen si představte, že se můžete cítit stejně, jako kdyby Vás na nedělní oslavy pozval sám Jan Sobieski III.

MAIN STAGES


ELECTROCITY

3

Toto podium se nachází upřostřed nádvoří samotného paláce. Na své sit u přijde 8000 tu nejlepší zábavu hledajících kluberů. Světla dokreslují skutečné elektrické město. A všude kolem jsou architektonická světla, posílená lasery a pyrotechnikou.

 FLY WITH ME:

4

Pódium se nachází uprostřed skutečného kostela, což samo o sobě navozuje jedinečnou atmosféru. Toto jedinečné místo je velkým přáním pro mnoho světových umělců, kteří si zde chtějí zahrát. Nástěnné malby, architektura a světla a zvuk. Umíte si to představit? Ne? Tak to musíte vidět! Kostel má kapacitu 4000 lidí.

RUN TO THE SUN:

5

Scéna je umístěna v reflektoru, protože se nachází primo u vchodu. Prostor je charakteristický velkým množstvím hudebních stylů. Od progressive trance po různé typy house. Principem je, že I když jediné podium – nabízí všechny “big room sounds”. Už zde vystupovali umělci jako ATB, Richard Durand, Infected Mushrooms, Eddie Halliwell, Sander Van Doorn, Marco V…

 

DALŠÍ INFORMACE 

Pro Čechy je velmi důležitá informace, že festival se nachází pouhých 70 km od českých hranic. Prošli jsme si všechny další evropské festivaly, a zjistili jsme, že takový velký event je jediný v naší části Evropy. Chcete-li se stát obyvateli ELECTROCITY a nemáte auto, je velmi jednoduché se sem dostat. První musíte do Wroclawi. Najděte vlakové nádraží a spojení Wroclaw Główny -> Malczyce (kolem 50km). Z Malczyce -> ELECTROCITY (Lubiąż) (10km), jsou pro Vás připraveny každých 15 minut autobusy.

 

ACCOMMODATION

Jako jedno z největších měst Evropy nabízí Wroclaw množství růżných typu ubytování v skoro 160 ubytovacích místech růżné úrovně. Najděte si to svoje ZDE.

VSTUPENKY

Běžné vstupenky jsou k dostání za cenu 640 Kč (107 PLN) pro české návštěvníky speciálně na https://apps.facebook.com/ticketplanet/event.asp?iid=50925.

A nezapomeňte, že je stále možnost zakoupit si ROYAL VIP za cenu 3043 Kč (500 PLN).


ELECTROCITY 8 LINEUP:

Jako každý rok jsme připravili pořádnou nálož té nejlepší elektronické muziky. Největší světové hvězdy přijíždějí zahrát na ELECTROCITY a Vy budete mít šanci slyest takové hvězdy, jako:

The Bloody Beetroots live, Dubfire, Ferry Corsten, Sasha, Adam Beyer, Mr. X & Mr. Y, Gregor Tresher, John O’Callaghan, Sied Van Riel, Carlo Lio, Tigerskin, Till Von Sein and many many more

 

The Bloody Beetroots LIVE headlinery Electrocity 8!

Sir Bob Cornelius Rifo AKA The Bloody Beetroots jsou moderní kombinací taneční hudby s energickým zvukem rave, punk a rocku. To celé tvoří jejich vystoupení fenomenálním, lámajícím všechny hranice mezi styly. Hromada energie, absolutní nasazení a samotný concert vstoupí do historie ELECTROCITY Festivalu! Však se můžete podívat na stovky vystoupení a videí:

The Bloody Beetroots live

The Bloody Beetroots feat TAI & Bart B More - Spank 

The Bloody Beetroots feat. Steve Aoki – Warp


The Bloody Beetroots – Rocksteady

The Bloody Betroots feat Dennis Lyxzen – Church of Noise

ELECTROCITY:                                                    

The Bloody Beetroots LIVE (IT)                                             

Mr. X & Mr. Y (Afrika Islam & Westbam) (DE)               

Killsonik (UK)                                                                       

Matt Smallwood (UK)                                                   

Darin Epsilon (US)                                                                

Electrocity Nation (PL)                                                 

Miqro & Milkwish (PL)                                                 

Neevald (PL)                                                                         

 

RUN TO THE SUN pres. FULL ON hosted by FERRY CORSTEN:

Ferry Corsten (NL)

John O'Callaghan (IE)

Sied van Riel (NL)

Bobina (RU)

Carlo Calabro (PL)

Dave Schiemann (PL)

Driver (PL)

Sound Oxider (PL)

 

FLY WITH ME:

Dubfire (US)

Sasha (UK)

Adam Beyer (SE)

Gregor Tresher LIVE (DE)

Carlo Lio (CA)

Nastia (UA)

DUSS (PL)

Poziom X (PL)

 

LOCO RECORDS 'N' SUPREME:

Till von Sein (DE)

Tigerskin Live (DE)

Karol XVII & MB Valence (PL)

Pol_On (PL)

Tom Glass (PL)

Goshva (UA)

Malvee (PL)

SOUNDTRADE LIMITED:

Francesco Diaz (DE)

Steve Murano (DE)

Philip Ailon (GR)

Bon Finix (CZ)

Alex (PL)

Diablo & MDK (PL)

Messin (PL)

U-Nick (PL)

Metzo (PL)

Manene (CZ)

Matt Dillar (PL)

Tomazzo (PL)

 

Uvidíme se 14. srpna na ELECTROCITY! :)

Připravila: ollie/Elektricity festival

  

Poslední komentáře