Zpět

Elektroswingoví Mydy Rabycad pokřtí již zítra album Glamtronic v Kabinetu múz



Energičtí a radostní Mydy Rabycad představí nové album Glamtronic již zítra 19. března v brněnském Kabinetu múz. Kapelu na křtech svými sety podpoří renomovaný rakouský DJ a producent Troy Savoy z Parov Stelarovy líhně etage noir a český elektroswingový věrozvěst DJ Mackie Messer.

Album Glamtronic neopouští elektroswingové kořeny, aniž by se jimi nechalo jakkoli svazovat. Kombinace swingové lehkosti a elegance s výbušnou nakažlivou energií a ostrými elektronickými beaty i pečlivě vybraní hosté a špičková sestava kvalitních producentů dávají tušit, že Glamtronic bude mimořádný zážitek. „První album Let Your Body Move jsme v rychlosti natočili za týden. Tentokrát jsme byli ve studiu měsíc a práce nás strašně bavila. Věříme, že to bude po všech stránkách znát…” dodává Nèro Scartch, jehož autorský vklad do společných kompozic bandu je nepřehlédnutelný. „Bude to úplně jiné album, než naše první. Já jsem si práci na něm neuvěřitelně užívala a věřím, že to posluchači poznají a ocení,” říká frontwoman kapely a také textařka Žofie Dařbujánová. První ochutnávka nového alba je na http://youtu.be/b2vD_ytaZrQ.

 

Mydy Rabycad, to jsou rusovlasá femme fatale zpěvačka a herečka Žofie Dařbujánová a skvělí muzikanti saxofonista Mikuláš Pejcha, baskytarista Jan Drábek a multinstrumentalista Nèro Scartch. Jedenáct nových písní sympatického kvarteta jistě potěší nejen četné elektroswingaře doma, ale i v zahraničí. Kapela totiž v příštích týdnech míří do Německa, Švýcarska či Velké Británie. CD bude od 19. března distribuovat renomovaný label Indies Scope, vedle kamenných prodejen bude i on-line na www.indies.eu.

 

Více informací na www.mydyrabycad.cz.

Předprodej vstupenek: https://goout.cz/cs/listky/mydy-rabycad-krest-cd+dalsi/lyc/http://www.smsticket.cz/vstupenky/3619-mydy-rabycad-krest-alba-glamtronic.aspx nebo přímo v Kabinetu múz.

 

 

Poslední komentáře