Zpět

Errol Reid velmi živě na Hed Kandi v klubu Mecca!



Errol Reid - zpěvák známý zejména Axwellovými megahity Feel The Vibe a Nothing But Love má záběr daleko za hranice taneční elektroniky. Předvede nám jej už 15.2. na Hed Kandi v klubu Mecca.

 

Birminghamský rodák dosáhl celosvětového úspěchu už jako zpěvák a skladatel skupiny CHINA BLACK a zpíval hymnu Světového Poháru v Rugby 'Swing Low Sweet Chariot' s Ladysmith Black Mombasa. Ve stejné době procestoval všechny největší arény světa a zpíval duety například s Robinem Gibbem během jeho BeeGee's Magnet World Tour nebo s nesmrtelným Barry Whitem live v Paříži. Objevil se také po boku stars jako R Kelly, Sounds Of Blackness, Jamiraquai, Dina Carol, Burning Spear nebo Tom Jones.

 

Errolova obrovská láska k hudbě a zpěvu pramení z jeho Jamajských kořenů.

 

Hned jeho první vlastní hit 'SEARCHING' dosáhl na druhé místo v UK pop charts. Od té doby se neohlížel zbytečně zpět, psal skladby pro spoustu světoznámých umělců. Napsal a vyprodukoval například píseň 'PLEASE' pro legendárního Robina Gibba. Zapojil se do psaní a ztvárnění některých nejznámějších klubových hitů s producenty jako Axwell a jeho 'FEEL THE VIBE', The Teamsters a 'FEELS LIKE LOVE' nebo Nu Electrics s 'NO MATTER WHAT'. Další spolupráce s giganty jako Olav Basoski, Tristan Garner, Norman Doray, Eddie Thoneick, Jupiter Ace, Nu Electric nebo členem věhlasné Swedish House Mafia Axwellem na sebe nenechala dlouho čekat.

 

Errolův význam napříč žánry potvrzuje i jeho pozvání k účasti na John Lennon Tribute Concert v loňském roce.

Errol Reid. Velmi živě. Hed Kandi Česká Republika. 15.2.2013:

http://www.facebook.com/events/324793927616266/

hed

 Připravila: mia/ Mecca

Poslední komentáře