Zpět

Exkluzivní koncert dvojice Ektor & DJ Wich na legendární akci Hip Hop 4ever se blíží! Již v pátek 22. března 2013 v Lounech!



Legendární lounské akce s názvem HIP HOP 4EVER pokračují již čtvrtým rokem! První letošní díl HH4 se uskuteční v pátek 22. března 2013 v lounském klubu Imperium a headlinery akce bude duo EKTOR a DJ WICH!

Ano, nejlepší „beatmaker“ v zemi spojil loni síly s pražským Ektorem a do světa vyslali Tetris - nejúspěšnější rapové album posledních let! Nyní vám ho osobně přivezou 22. března naservírovat do Loun! Přijď si poslechnout songy typu Loket z vokna, Number 1 nebo Zmiz naživo! Nebudou samozřejmě chybět i starší skladby z alba Topství.

Na akci tě kromě Ektora a DJ Wiche čeká spousta dalších účinkujících. Akce odstartuje street dance vystoupením lounské taneční školy HD zLouni , poté budou následovat párty sety od čtveřice deejays: Kwé (FX Bounce!), Saybon (Black Dynasty), Seven (Kadaň), Bárt (Most). Kwéčko bude navíc jako každý rok na prvním dílu HH4 slavit své narozeniny, takže kalba! Nebude opět chybět freestyle battle o hodnotné ceny a luxusní pohár. Akci bude opět moderovat Pan Radu z Mělníka.

Tento díl HH4 bude především o Ektorovi a Wichovi. Určitě si nenech ujít jejich živou show, kterou jsme měli možnost v poslední době 2x vidět naživo a je ultra top! Ektor s Máňou vyprodávají kluby po celé ČR, na jejich nedávný pražský křest dorazilo přes 2200 lidí a v našem regionu s Tetris albem ještě nevystoupili, takže je ti jasné, kolik lidí se na akci vypraví ;-). Navíc počítáme s autogramiádou a focením s oběma interprety, tak koukej dorazit 22. března 2013 na lounské Impérko! Bude to opravdu monstrózní akce!

Rádi bychom též poděkovali našim partnerům, bez kterých bychom v dnešní době těžko akci Hip Hop 4ever uspořádali. Jmenovitě posíláme díky pro Red Bull, Heineken, Bacardi, ČEZ, Dotz, Casio G-Shock a Skateshop.cz. Děkujeme za support!

Start akce klasicky úderem 21:00 a jede se až do rána (klub má od nového roku výjimku na delší otevírací dobu), vstup klasicky za 150 a akce je bez věkového omezení. Chceš mít vždy info z první ruky? Přidej se na oficiální facebook profil Hip Hop 4ever akcí www.facebook.com/kwehiphop4ever.

Už plánuj výlet se svou partou! Vidíme se všichni 22. března 2013 v Lounech na speciálním HIP HOP 4EVER s dvojicí EKTOR & DJ WICH!

Potvrď svou účast zde: http://www.facebook.com/events/328865457218584/

 

Poslední komentáře