Zpět

Exkluzivní vydání Bass On, za příležitosti “Closing summer”



Léto nám končí a tímto eventem se se můžete rozloučit s párty létem, pod širou oblohou, kde bude hrát jedna z nejlepších českých DJek LUCCA! Jedinečný prostor na střeše, přímo v centru Prahy, nám poskytne skvělou příležitost naposled exceletně prožít letní párty atmosféru.

O hudbu se postrají jedni z nejlepších :

12:00 - 13:00 Tokátko (Touster Production)
13:00 - 14:15 Fill & Rody (Electronic Night)
14:15 - 15:30 Taada ( Lights)
15:30 - 16:45 Cidoo (Bass On)
16:45 - 18:00 Michael J ( Dirty Music, Loony House)
18:00 - 19:30 Subgate (Creative)
19:30 - 21:00 LUCCA ( Sound of Acapulco)
21:00 - 22:00 Franke ( www.djfranke.cz)


Omezený počet vstupenek do předprodeje bude k mání od 3.9.2012
na místě : Bohe(my)a. Dále u Tokátka, Cida u Kao Ví nebo na stránkách Bass On http://www.facebook.com/BassOnKaoCid ( INBOX),
CENA 200,-

POZOR MÁME OMEZENOU KAPACITU!

Lístky dále můžete vyhrát na Dance rádiu, Seejay rádio, Doklubu.cz a StarBe!

Partners :
StarBe.cz
Bohe(my)a Lounge & Grill Bar
Doklubu.cz
Audiolight.cz
Seejay Rádio
Luxury Transport
After TV
Ateliery Famood
Check Czech Fashion
________________________________________________________________________

► LUCCA ☾Sound of Acapulco☽

K elektronické hudbě začala mít vztah po svém výletě do Londýna v jejích 16 letech. V roce 1999 začala vystupovat jako DJ na různých klubových akcích po celé ČR a SK. V roce 2000 se stává členkou agentury Mersey a pravidelně vystupuje na první velké party v Brně „ Supersonic Garage“ Později vystupuje na takových akcích jako jsou Metronom a Hradhouse festival. V příštích dvou letech se stává nejpopulárnější DJkou v ČR a dále se umístila na devátém místě podle hlasování v německého časopisu Groove jako nováček roku.

Její skvělé sety mohli slyšet všichni po celé zeměkouli kde vystupovala jako DJ a stihla zahrát na těch největších akcích jako jsou Love Parade, Mayday, Nature One, Privelege, Mácháč, The Gallery, Sunrise festival.

V roce 2005 cestovala společně s Tiestem na jeho evropském turné. Později zakládá vlastní label Sound of Acapulco, který je hodně oblíbený u takových jmen jako je Paul Van Dyk nebo Carl Cox. Sám Carl Cox použil jeden její track se svému live DVD. V roce 2006 Lucca vydává zatím její největší hit Bodydance, který jste mohli vidět i na MTV. Klip k tomuto tracku dělali stejní lidé, kteří pracovali na videu Fat Boy Slim.
V současné době Lucca vystupuje po celém Evropě a nevynechá ani hraní v Číně, Indii a na Americkém kontinentu. Lucca byla vyhlášená 3 roky po sobě jako nejlepší DJ české republiky.


► SUBGATE ☾Creative☽

Jeho kariéra začala v roce 2001 dynamickým technem a stal se residentem Liquid Clubu. V roce 2003 se dostal na Shotgun Euro Festival, cestuje po několika klubech v Praze a ČR. V roce 2007 se stáva rezidentním dj Creative Night. Jeho styl se dále ubírá progresivnějším zvukem tech-house či electra. Je bookován pro známe české festivaly Cosmic Trip, Summer of Love. V dalších letech se stává residentním dj áfterklubu Studio54 a jeho djngové cesty vedou jak na Kostariku či Srí Lanku, tak i do známých Švýcarských klubů. Další kroky směřují k producentským směrům, které mu vycházejí na výbornou.


► MICHEAEL J ☾Dirty Music☽

Vlastním jménem Michal Janíček, datuje své počátky 5 roky nazpátek, kdy si pořídil první gramofony a začal pilně trénovat. První léta strávil především učením a seznamováním se s technikou jako takovou a hledáním se v muzice, kterou se bude prezentovat. Prošel si snad všemi styly od minimalu, přes řezavé zvuky electro housu až po techno. Díky seznámení se s Thonicem si ošahává cd playery a začíná poznávat pražskou scénu. Díky spolupráci s legendárním MarcoSem se mu dostává pozvání do Itálie, konkrétně do klubu Altromondo. Ke konci roku 2009 se stává rezidentním djem známé prážské párty Starnight, která běží pod taktovkou MarcoSe. Díky tomu začal hrát v klubech jako jsou Havana, Prdel, Incognito a mnoho dalších. Rok 2010 je pro Michaela zatím tím nejúspěšnějším rokem v jeho dosavadní kariéře. Dostává příležitost zahrát si na výročním festivalu Mácháč 2010, kde byl hlavním hostem světoznámý švédský dj a producent Axwell. Útočištěm a domácím klubem se mu stává žižkovský Central Station, kde pořádá svojí noc pod názvem Drum Kit, která měla již řadu zajímavých hostů. Díky tomu dostává možnost prezentovat své sety na radiu Seejay a Dance radiu. Úspěšný rok 2010 uzavírá velmi povedenou silvestrovskou afterparty v Retro Music Hall. V roce 2011 přichází asi největší úspěch dosavadního hraní a to konkrétně jako jediný čech na MAIN STAGE - PLEASURE ISLAND, kde i přes nepřízeň počasí vytvořil vynikající podívanou. Koncem roku 2011 se stává moderátorem pořadu Dj Time, který je pravidelně, každé pondělí od 19:00 na Seejay radiu.


► FRANKE ☾www.djfranke.cz

Dj Franke, vastním jménem František Urban je rodákem z Liberce,v jeho 15 letech opouští rodné město a stěhuje se do Českého Brodu. První DJské kroky v roce 1993 ho zavedly na okolní diskotéky (např. Bubo-Jirny u Prahy, Maximum- Kolín, Texana-Jinolice u Jičína), kde hrával z CD-disko a house. Vzhledem k tomu že chodil, do dnes už legendárních klubů, jako je Nathalie-Kolín, Sluníčko-Dětský dům Praha, Ládví-Praha tak i do našich nynějších a předních klubů Roxy a Radost FX. Byl ovlivňován stále více klubovou scénou a různými styly hudby. V roce 1999 si kupuje své první gramofony a první housové desky. Postupem času přibývalo desek, ale už né jen housové, ale i techno a samozřejmě kvalitnější technické vybavení. Franke je perfekcionalista, z jeho setů je cítit energie a dynamika. Velký důraz klade na vývoj setu a dějovost, nabízí aktuální a nejnovější desky z oblasti techno scény. V současné době tedy hraje především techno, ale občas i house. Od léta 2007 koketuje s techno minimalem a začátkem roku 2008 se seznamuje a poušti do vlastni produkce.

Stále blíže a častěji se setkává s Nikou 77@Inigem Kennedym, Agentem, Pavlem Krejdlem, jimiž sety je stále ovlivňován dodnes. V roce 2003 se stává členem Basswave bookingu a v 2005 vstupuje do dalších dvou bookingu a to do CTRL agency, pod server Sewer.techno.cz. Na začátku roku 2006 opouští Basswave a stává se exklusivním členem pro Sewer.techno.cz. V poslední době začal být přibírán na akce projektu ETA, za kterým stojí Dj Goldstar a také bookingu Technovinyl později Funtastic, který působyl v jižních Čechách. V Praze byl residentem akce BassWave Attack, Inkubator a od 2005 je rezidentem open airu Summer Session, který se koná u Žďákovského mostu nedaleko Orlické přehrady.


► TAADA ☾Lights☽

Dj Taada, vlastním jménem Lukáš Tadič, odstartoval svoji DJ kariéru ve svých sedmnácti letech v Praze, kde se také 10.11.1984 narodil. S přáteli dal dohromady projekt SILVERHEADZ DJS a společně se stylem Drum and Bass, se začali objevovat na privátních akcích a následně i klubech. Postupem času více tíhl ke stylu House, nebo Techno a po roce se vydal na sólovou dráhu jako DJ Taada. Svým silným dinamickým charismem a láskou k moderní hudbě si začal získávat čím dál víc fanoušků. V roce 2007 přišel jeho velký zlom po hudební stránce, kdy naprosto podlehl kouzlu Minimal a Tech house. Dnes se ubírá tímto směrem a velmi se mu daří. Byl by rád, kdyby se Česká scéna v tomto směru posunula více kupředu, protože jak on sám říká, tento styl hudby nabízí miliony skrytých tónů a zvuků, které dělají právě Minimal a Tech house výjmečným.


► CIDOO ☾Bass On☽

Talentovaný mladý dj, hrající třetím rokem, si nejraději zahraje svižné, energetické sety ve stylu techna a tech-houseu. Jeho sety se vyvíjejí, nadání a improvizace při výběru skladeb je velkým příslibem do české taneční budoucnosti. Jeho výkony za pulty už ocenili lidé v klubech jako Yes club,Touster club, Bpm bar, Nová Chmelnice, Ateliér, Havana club či Černá Ovce.


► TOKÁTKO ☾Touster Production☽

Mladý nadějný DJ a promotér, který se v současné době soustředí především na hudební produkci pražského klubu Touster, se na klubové scéně pohybuje již od roku 2005. Za svou kariéru vystoupil již ve většině pražských klubů a postupem času si vyzkoušel spoustu hudebních stylů. Nejvíce ho oslovil německý sound tech-house music. Dokáže se však také předvést jako electro DJ.


► FILL & RODY ☾Elektronic Night☽

Dj Rody a Dj Fill jsou dva mladí djs, které dlouholeté přátelství a vzrůstající zájem o taneční hudbu nakonec svedlo dohromady i za mixážním pultem. Společnými silami pořádají úspěšnou sérii Elektronic Night. Hraní se věnují od roku 2008 kdy se na podiu měli tu čest vystřídat se jmény jako DJ Tráva, Pavel Krejdl, Lucas Hulan, Franke nebo Steen and Keeper. Jejich hlavními styly jsou deep house a tech house a oba si zakládají hlavně na originálním a neoposlouchaném zvuku.

 

Připravila: mia

Poslední komentáře