Zpět

Fashion Night opět v klubu Yes!



V sobotu 10.3. se můžete v pražském klubu Yes! zkrášlit, nechat si udělat prvotřídní styling, podívat se na módní přehlídku značky De Puta Madre a také si zatrsat na energický housík - koná se zde totiž další Fashion Night!

FASHION NIGHT 10.3.2012

DJs: Ufi DaMan, Tokátko, Dejff, Jenn

Commercial House, Hit&House&Energy

KdN Models a Avalanche Production ve spolupráci s fashion-portal.cz Vám přínášejí pokračování úspěšné party noci Fashion Night pod záštitou značky De Puta Madre.

V sobotu 10.3. se uskuteční druhá ze serie módních party, tentokrát ve jménu výjimečné značky De Puta Madre. Její nové a nekomerční trendy nám budou exkluzivně představeny v rámci módní přehlídky v čele s Romanou Pavekovou.

Generálním partnerem je fashion-portal.cz, který konečne i v Praze zanedlouho otvírá novou, dlouho očekávanou značkovou prodejnu, která uspokojí každého módního fanatika! Těšit se můžete nejen na De Puta Madre, ale také Von Dutch, Razzia a další extra značky. Fashion night se proto stane opening party a současně warm up večírkem k úspěšnému startu této jedinečné údálosti.

Svojí účast nám potvrdil také kontroverzní otec značky De Puta Madre – Ilan Fernandez, již zmiňovaná, krásou ohromující Romana Pavelková, v neposlední řadě jezdec MotoGP Karel Abrahám a mnoho dalších známých osobností a celebrit...

Během noci se o Vás postarají kadeřníci a mistři stylingu z Beauty Studia Hair Point, kteří pracují pouze se špičkovou vlasovou kosmetikou Schwarzkopf Proffesional. Svoje umění předvedli již na minulé Fashion night a i tentokrát se každý z Vás bude moci svěřit do jejich péče a nechat si vyrobit vlasový styling doslova „na míru“. Absolutním vyvrcholením jejich kouzel bude extravagantní kadeřnická show.

Dámy rozhodně nenechají chladnými naši sexy barmani a jejich žhavá Fire show. I oni se budou starat o Vaši absolutní spokojenost :).

Hlavním partnerem se hrdě pyšní společnost, která ojedinělým designem, dnes už kultovních hodinek, šperků a módních doplňků navždy změnila tvář světové módní scény. Boří hranice, mění pravidla, vytváří trendy – STORM.

STORM, SCHWARZKOPF Professional a generalní partner fashion-portal.cz věnovali atraktivní ceny, které již brzy můžete vyhrát na našich zpřátelených webech.

Fashion night je projekt, který svým ojedinělým konceptem mění pravidla zábavy a boří mýtus nudného stereotypu. Je to noc plná překvapení, nesoucí se nejen ve znamení módy, stylu, osobitosti a současných trendů... ale především skvělé hudby!!! To vše proto bude doplněno neméně skvělými Djs, jejichž energické sety Vás nenechají vydechnout až do časného rána! V sobotu 10.3. nebude v Praze lepší mejdan!!! ;)

Vstup 150,-

Otevřeno od 21:00

připravila: mia ve spolupráci s Fashion Night

Poslední komentáře