Zpět

Festiválek U Palce již příští měsíc



Jubilejní 5. ročník multižánrového hudebního projektu „Festiválek U Palce“ se i letos uskuteční na nádvoří barokního domu v Tišnově na ul. Jungmannova 70 – tedy na Zahrádce U Palce. Akce se uskuteční v sobotu 12.07.2014 od 13 hodin.

12.7.2014 od 13 hodin

nádvoří barokního domu Perštýn, Jungmannova 70, Tišnov

Jde o originální hudební festival, zaměřený na tuzemskou etnickou, beatovou, alternativní, balkánskou a rockovou muziku. K letošnímu kulatému výročí jsme pozvali legendu české undergroundové scény kapelu PLASTIC PEOPLE OF THE UNIVERSE, která je stále ozdobou řady domácích festivalů a koncertů.

Dále s velkou radostí přivítáme momentální špičku domácí hiphopové scény PRAGO UNION, legendu cz punku kapelu ZNOUZECTNOST, dále vynikající cikánskou kapelu VOJTA LAVIČKA A GIPSY SPIRIT /Gipsy CZ/, představí se oblíbená etno-taneční kapela PROPAGANJA, kvalitní afro-reggae zpěvák FIRESON BANTU z daleké Keni a další.

Součástí programu budou i doprovodné akce, cizokrajné i domácí vege a masové občerstvení, míchané nápoje a nápoje od regionálních dodavatelů a menších pivovarů.

Vstupné v předprodejích do 31.5. činí 250kč, potom 290kč a na místě za 350kč.

Vstupenky v sítích Ticketpro a Ticketportal, v tradičních předprodejích v Brně v Indies music na ul. Poštovské a DPL na nám. Svobody, v Tišnově v knihkupectví p. Raškové, ul. Brněnská, a na baru Café U Palce, Jungmannova 70, Tišnov

V areálu bude fungovat i hlídaná úschovna kol.

Info na www.upalce.cz

Připravila: mia/ U palce

 

Poslední komentáře