Zpět

Festivalová pláž na Colours of Ostrava láká na DJ esa i žhavou taneční show



Pláž URBAN WAVE bude letos opět součástí festivalu Colours of Ostrava, jehož třináctý ročník se uskuteční od 17. do 20. července v industriálním areálu Dolních Vítkovic v Ostravě. Již tradičně čeká na návštěvníky bohatý program, který zajistí třináctka vyhlášených DJs. Návštěvníci se mohou těšit také na různorodé workshopy a divokou taneční show BRAZIL NIGHT.

Program festivalové pláže zahájí ve čtvrtek v 15:00 zkušený DJ Ghonzales, v jehož workhospou si návštěvníci budou moci vyzkoušet práci s DJ´ským pultem a namixovat si i vlastní song. Podvečerní mejdan prvního festivalového dne zahájí slovenský DJ Beatfoot, po kterém ovládne stage zkušený old-schoolový mazák DJ Cubik. Čtvrteční párty uzavře DJ Macio v doprovodu saxofonisty El Jaye.

Po pátečních odpoledních workshopech s Ghonzalesem, který se jako DJ´ského guru osvědčil na letošním Votvíráku a Rock for People, si návštěvníci budou protáhnout tělo při nácviku unikátního bojového umění capoeiry. Večerní párty zahájí královna drum´n´bassového stylu DJka IM Cyber. Po této ikoně se za mixážním pultem postupně vystřídají DJ´s 2K a multižánrový Philip T.B.C., který své sety hraje ze tří gramofonů.

Sobota se na URBAN WAVE ponese ve znamení vzrušujícího tance. Po DJ´ském workshopu budou mít návštěvníci možnost zatančit si žhavou brazilskou sambu pod dohledem zkušených profesionálů. Podvečerní program zahájí v 18:30 brněnský DJ Click Joe, na kterého naváže ve 20:30 divoká taneční show BRAZIL NIGHT, v rámci níž se na festivalové pláži objeví latinskoamerická taneční skupina Tradición ve spojení s bubeníky z Barrel Battery a žongléry Ati. Večerní mejdan trvající až do ranních hodin bude v režii ManaWorld DJs a deephouseové dvojice Myclicka & Dioma.

Workshop DJ Ghonzalese bude jistotou i posledního festivalového dne. Po jeho skončení si návštěvníci budou moci namíchat vlastní osvěžující koktejl v barmanském workshopu. Rozlučkovou párty posledního festivalového dne odstartuje v 17:30 DJ Roman Rai, který s oblibou spojuje funky, house i disco do originálních setů. V 19:30 se ujme mixážního pultu DJ dvojice Biodan & Tazz. Celou festivalovou party završí elektrizující sety světově proslulého DJ Schwa.

Připravila: mia/ Colours

Poslední komentáře