Zpět

Festivalová pláž na Rock for People bude žít hudbou i tancem



Pláž URBAN WAVE bude letos opět součástí Rock for People, jehož jubilejní dvacátý ročník se uskuteční od 3. do 5. července v královéhradeckém Festivalparku.

Návštěvníkům největšího hudebního festivalu v Česku nabídne jako v minulých letech dokonalou iluzi plážového baru, ve kterém budou k dostání nejen osvěžující koktejly, ale i různorodé workshopy. V noci se pak promění v DJ stage, na níž se v průběhu čtyř večerů vystřídá dvanáctka DJ´s hrajících různé žánry od Deep house a Techno House přes Funky a Freeestyle až po Nu-Funk a Nu-disko.

Mejdan na festivalové pláži zahájí už během středečního večera DJ Jayyare, jehož sety se ponesou v duchu remixů provařených interpretů a to jak v žánru house music, tak i black music. Ve 22:30 se za mixážní pult postaví ikona české taneční scény, DJ Josef Sedloň, který slibuje originální a doslova elektrizující zážitek.

Po další tři dny budou mít návštěvníci URBAN WAVE jedinečnou možnost zúčastnit se DJ workshopu pod vedením DJ Ghonzalese, který se jako DJ´s guru osvědčil i na červnovém Votvíráku. Ve čtvrtek si budou moci kromě songu namíchat i osvěžující drink v barmanském workshopu. Večerní párty rozjede opět DJ Ghonzales, kterého postupně vystřídají DJ´s Bidlo, Tall Boy Slim a Sydney, který na URBAN WAVE přijede z Austrálie.

Po pátečním odpoledním workshopu s Ghonzalesem roztančí URBAN WAVE v rytmu samby latinskoamerická taneční skupina Tradición. Páteční večerní DJ program zahájí v 18:30 vždy dobře naladěný DJ Robot, na kterého naváže ve 21 hodin divoká taneční show BRAZIL NIGHT. V rámci ní se na festivalové pláži podruhé objeví tanečníci Tradición tentokrát ve spojení s bubeníky z Barrel Battery a žongléry Ati. Večerní mejdan trvající až do ranních hodin bude v režii DJ´s Funa a Orbitha.

Workshop DJ Ghonzalese bude jistotou i posledního festivalového dne. Po jeho skončení se návštěvníci mohou rozhýbat na workshopu capoeiry a plynule přetančit až do večerní rozlučkové párty s Dj Alexem Neivelem, DJ Czechem a celou party uzavřou DJ Macio & saxofonista El Jay.

URBAN WAVE budete moci brzy navštívit i na ostravském festivalu Colours of Ostrava. Více informací naleznete na  www.objevtevicemuziky.cz.

Připravila: mia/ RfP

Poslední komentáře