Zpět

Finlandia Mácháč 2013 představuje hlavní hvězdy a program festivalu



Dva dny plné taneční muziky, které patří k tomu nejočekávanějšímu z festivalové sezóny, proběhnou letos 23. a 24. srpna. Třináctý ročník festivalu Mácháč se uskuteční tradičně na pláži Klůček u Máchova jezera. Během dvou dnů nabídne aktuální zahraniční i domácí umělce, kteří patří k těm nejžádanějším na elektronické taneční scéně. Celkem se mohou návštěvníci těšit na 5 tanečních pódií a více jak 70 vystupujících. Páteční program bude patřit zejména zahraničním hvězdám, sobota pak bude ryze v českém podání.

23.-24.8. 2013
Finlandia Mácháč 2013

Máchovo jezero, pláž Klůček
Vstupné: od 795 Kč (základní vstupenka), 2590 Kč (GOLD – All Insclusive vstupenka)
www.festival-machac.cz
www.facebook.com/festival.machac 
www.ticketpro.cz


Největším lákadlem letošního Mácháče je bezesporu belgické duo Dimitri Vegas & Like Mike. Sekundovat jim budou neméně slavné dvojice W&W z Holandska a Yolanda be Cool z Austrálie, která stojí např. za autorstvím celosvětového hitu We No Speak Americano. Španělský klub Amnesia bude na reprezentovat veterán Les Schmitz. Mladé holandské talenty pak budou zastupovat Julian Jordan, DubVision a Jaz von D.
Domácí barvy budou hájit např. Michael Burian, Lucca, Michal Poliak, John Culter, Chris Sadler a další. Šanci dají pořadatelé i novým talentům, kteří budou vybráni na základě DJské soutěže. Ti nejlepší dostanou možnost odehrát svůj set na hlavní scéně a v rámci Coqui Talent Stage.

Dimitri Vegas & Like Mike -

Novinkou pro letošní ročník je spojení s vodkou Finlandia, která se stala generálním partnerem festivalu. To ocení návštěvníci nejen na barech, kde jim nabídnou rozšířenou nabídku nápojů z této kvalitní severské vodky, ale také v programu festivalu. Součástí totiž bude nová audiovizuální show, která proběhne přímo na Máchově jezeře.
http://www.finlandia.com

To vše se odehraje pod širým nebem na břehu jezera v prostředí, kterým se nemůže pyšnit žádný jiný festival v ČR.

W&W -

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketpro. Kromě základních vstupenek jsou v prodeji také vstupenky kategorie GOLD - ALL Inclusive za 2590 Kč, které zahrnují neomezenou konzumaci všech nápojů v rámci speciálních GOLD teras. Konzumace platí na páteční večer; v sobotu mohou držitelé GOLD vstupenek na těchto terasách nakupovat za výhodnější ceny.

Hlavním mediálním partnerem festivalu je Evropa 2.

After movie 2012/1: http://vimeo.com/51033281
After movie 2012/2: https://vimeo.com/50931901

Připravila: mia/ Live 61

 

Poslední komentáře