Zpět

Free Mondays v lednu 2013



Na týden přesně po posledním mejdanu roku 2012 v ROXY odstartují lednové Free Mondays, které v prvním měsíci roku 2013 proběhnou celkem čtyřikrát. První dvě vydání budou ryze DJská, když v pondělí 7. 1. v ROXY vystoupí izraelský DJ a producent Antyan Except a DJs Roman Rosi a Tazz a o týden později 14. 1. trio Yannick, Box a Face. Předposlední lednové pondělí, tedy 21. 1. se můžeme těšit na koncert post-rockové kapely Ufajr a 28. 1. pak budou Free Mondays patřit kapele Notes From Prague a Nightphunk DJs Lucas Hulan & Lumiere a jejich ruskému hostovi jménem dMIT.RY.

7/1 Free Mondays w/ Antyan Except, Roman Rosi & Tazz

První lednové Free Mondays, kde coby speciální host vystoupí izraleksý DJ a producent Antyan Except, slibují výživnou porci kvalitního techna, tech house či electra a dalších souvisejících žánrů. Antyan Except, vlastním jménem Anton Ratnovskiy je původem z Moskvy, ale coby DJ a producent se začal etablovat až po přesun do Izraele, kde v roce 2008 založil techno electro projekt Except, který debutoval v roce 2010 EP Back To Chechnia. Dosud si zahrál mimo jiné v Německu, Itálii a řadě dalších evropských zemích. V ROXY to však 7. 1. bude jeho premiéra. Je tedy nasnadě, že ze sebe zajisté vydá to nejlepší, zvlášť když mu budou „krýt záda“ zkušení domácí Djs ??? a Tazz.

FB Event: http://www.facebook.com/events/409235835812295/Start: 22:00 / DJs: Antyan Except (Israel), Biodan & Tazz / VJ: TXS

FREE ENTRY!

 

14/1 Free Mondays w/ Yannick, Box & Face

Trio Djs Yannick, Box a Face – to jsou letité zkušenosti z mnoha parties, cit pro atmosféru, chytré míšení house music a řady dalších žánrů i precizní styl mixingu. Obšírně představovat tuhle DJskou trojku asi není vůbec třeba, velmi dobře je zná snad každý pravidelný návštěvník nejen pražských klubů, kde pravidelně servírují své energické sety, jež nenechají nikoho v klidu. A na totéž se dozajista můžete tešit i 14. ledna na druhých Free Mondays roku 2012.

FB Event: http://www.facebook.com/events/442959979104218/Start: 22:00 / DJs: Yannick, Box & Face / VJ: TXS

FREE ENTRY!

 

21/1 Free Mondays live Ufajr

Kvalitních post-rockových kapel je v tuzemsku jako šafránu a když se navíc objeví taková, která má celkem jasné představy o tom, co a jak, je třeba si jí pořádně hýčkat. A přesně to si zasluhují pražští Ufajr aneb kapela, „co boří post-rockovou estetiku kolečkama otočenýma doprava. Jak sami říkají, „nejsme "kytarovka" ani "kapelka" bez cílů a představ. Každý pondělí hledáme novej zvuk a zvuky. Vůdčí myšlenka kapely je udržovat rovnováhu mezi přístupnou hudbou a strašným bordelem. Jsme mladí, ambiciózní, a tak podobně.“ Jak je tahle charakteristika výstižná, si budete moci ověřit 21. 1. na Free Mondays v ROXY. Po koncertě bude následovat afterparty v režii tria Djs Revis, Peter Walk a Adam Cloud.

Ufajr: http://bandzone.cz/ufajr

Ufajr – Superdamaged (Live): http://www.youtube.com/watch?v=2Xf5MyzB534

FB Event: http://www.facebook.com/events/128141244013182/Start: 20:00 / DJs: Revis, Peter Walk, Adam Cloud / VJ: TXS

FREE ENTRY!

 

28/1 Free Mondays live Notes From Prague

Na poli hip hop-alternative patří pražští Notes From Prgue už nějaký ten pátek mezi respektované stálice. V jejich tvorbě najdete prvky rapcore, klasický hip hop, ale i zajímavé elektronické experimenty, které skvěle doplňují hutný zvuk živé kapely a celkovou atmosféru. Sedmičlenný band, který původně vznikl jako dvoučlenný projekt v roce 2000, má dosud na svém kontě tři alba, na nichž hostovali mj. LA 4, Dr. Kary, violencellistka Terezie Kovalová (Calm Season) či saxofonista Matouš Kobylka (Stephunk T). V ROXY by pak mělo hrát prim předloňské album Inconsistent Frames, které svou „agresivně-melancholickou“ amtosférou nastartovalo další éru ve více než desetileté historii Notes From Prague. A buďte si jisti, že NFP nastartují 28. 1. na Free Mondays v ROXY i vás. Po koncertě bude následovat afterparty s Nightphunk Djs Lucas Hulan a Lumiere, které coby speciální host doplní ruský DJ dMT.RY.

Notes From Prague: http://bandzone.cz/notesfromprague

Notes From Prague – Chasing Space:http://www.youtube.com/watch?&v=_Wn-JbIGBo0

FB Event: http://www.facebook.com/events/134367553388172/Start: 22:00 / DJs: Lucas Hulan & Lumiere, Special guest: dMt.RY (neo violence / Russia) / VJ: Aka 47

FREE ENTRY!

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře