Zpět

FREERIDE.CZ LAST CHRISTMAS PARTY



Váš oblíbený internetový magazín o adrenalinových sportech FREERIDE.CZ pro vás ve spolupráci s HORSEFEATHERS STORE PRAHA a za podpory JÄGERMEISTERU nachystal poslední mejdan vašeho života. Těsně před mytickým datem, kdy podle kalendáře starých Mayů zanikne svět, se potkáme ve čtvrtek 20.12. 2012 v pražském klubu Roxy, abychom společně oslavili nejen Vánoce, ale všichni se úplně naposledy v životě viděli, pokecali, popili, potančili a až do rána pobavili. U této příležitosti jsme pro vás připravili vymazlený vánoční program, který budiž tou nejlepší pozvánkou!

 

Název: Freeride.cz Last Christmas Party

Místo: Klub Roxy Praha, Dlouhá 33, Praha 1

Čas: vstup 19.00 / start koncertů 21.00

Vstup: 200 Kč / 100 Kč (po 23.00)

FB event: http://www.facebook.com/events/130371247120788/

 

Tentokrát nepůjde o premiéru snowboardového filmu, jak jste na podzim od nás zvyklí. Ve čtvrtek 20. prosince se v Roxy uskuteční náš historicky první vánoční mejdan a zároveň vůbec poslední mejdan nás všech, takže to prostě musíme vzít ve velkém. Hlavním bodem programu bude živý koncert hned dvou bandů, a to Prago Union Livě Band a Ucee & Flavour Band. Obě tyhle kapely patří mezi to nejlepší, co momentálně nabízí česká hudební scéna a zároveň nám nejlépe “pasuje” na čtenáře našeho magazínu.

 

Mejdan odstartuje cca dvouhodinový koncert, při kterém se na podiu vystřídá řada vynikajících hudebníků včetně dvou zpěváků - Kata z Prago Union a Uceeho, který v současnosti účinkuje společně s Flavour Bandem, tedy hudebním tělesem známé kapely United Flavour. Už na vstupu obdržíte lístek do tomboly a po celý večer si budete moci přikoupit další včetně tradičních dárkových balíčků. Nabitá vánoční tombola bude vyhlášena hned po skončení koncertu a ti nejšťastnější v ní vyhrají například snowboard Bataleon, vázání Switchback, bundu Horsefeathers a další ceny od Horsefeathers Store Praha. Po úpravě stage pak vypukne speciální vánočně laděný DJ Battle, ve kterém se proti sobě postaví a koledami bojovat budou DJ Akvamen a DJ Robot. Potom už všichni společně budeme ať už na baru, na parketu nebo v chill-outu čekat na avizovaný konec světa...   

 

To ale není všechno, co potřebujete vědět! Za vstupné 200 Kč dostanete nejen dva živé koncerty a mejdan za hudby z gramců dvou z nejlepších českých DJs, ale také vánoční dárek od Freeride.cz a partnerů mejdanu v minimální hodnotě 300 Kč a více! Každý z prvních 500 návštěvníků si bude moci přímo pod vánočním stromkem vybrat jeden ze zabalených dárků a rovnou si ho rozbalit. Dohromady to znamená, že dostanete mnohem více než zaplatíte! 

 

Další atrakcí večera jistě bude old school video room v chill-outu, kde se budete moci podle předem stanoveného a vyvěšeného programu postupně kouknout na největší díla historie české snowboardové, freeski a bikové kinematografie v čele s kousky jako jsou Dai Aira, Vo(a)yage nebo The LAB.

 

Program*:

19.00 dveře otevřeny, dárky rozdávány

21.00 živý koncert Prago Union Livě Band

22.00 živý koncert Ucee & Flavour Band

23.00 vyhlášení vánoční tomboly

23.20 speciální vánoční DJ Battle Akvamen vs. Robot

00.00 začátek čekání na konec světa + párty až do úplného konce

 

* Časy jsou orientační a vyhrazujeme si právo je měnit podle vývoje akce. Každopádně jestli chcete vidět koncert, doražte včas! ;-)

 

Další program:

Jägermeister Welcome Drink pro prvních 200 hostů

dárky pro prvních 500 hostů pod vánočních stromečkem

vánoční výzdoba klubu

našlapaná vánoční tombola

oldschool video room v chill-outu

speciální vánoční ceny na drinky

 

Partneři akce: Horsefeathers Store Praha, Jägermeister, Grow Shop, Event Arena, Bataleon snowboards, Switchback Bindings, Lobster snowboards

Mediální partneři: Radio Spin, HipHopStage.cz, Studentskaleta.cz, Doklubu.cz, 4elements.tiscali.cz

Poslední komentáře