Zpět

Freeride.CZ Summer Night 2012



It's party time!!! Váš oblíbený online magazín Freeride.cz pro vás připravil další mejdan, tentokráte poprvé v letním čase. Klub Roxy, sobota 16.6., čeká na vás toho spousta a tady se dočtete všechno potřebné!

Kde: Klub Roxy, Praha 1, Dlouhá 33
Kdy: Sobota 16. června 2012 od 21.00
Facebook: Potvrďte svojí účast!

Pro všechny z vás, kdo ať už aktivně nebo pasivně holdujete adrenalinovým sportům, připravujeme ve spolupráci s Vans vůbec první Freeride.cz letní mejdan! Přijďte se naposledy před časem letních prázdnin a dovolených sejít s kámošema, kteří mají rádi snowboarding, freeskiing, biky, surfing, wakeboarding, kiteboarding, windsurfing, longboarding... Prostě ať už jezdíte nebo se prostě jen vozíte na čemkoliv, určitě byste měli v sobotu 16. června dorazit do pražského klubu Roxy!

Freeride.cz, jakožto největší český online magazín zabývající se extrémními sporty, pro vás už několik let organizuje podzimní filmové premiéry a akce na horách. Letos tu ale máme novinku - letní párty. Zveme vás na mejdan, kde všichni zaručeně potkáte svoje známý z hor nebo pláží, společně před létem pokecáte, popijete, zatančíte... a my vám můžeme slíbit, že se budete celou noc skvěle bavit!

Klub pro vás bude otevřen od 21 hodin, takže se nalaďte pivkem na zahrádce a pak šup do Roxy. Symbolickým vstupným 70 Kč nejen že trochu podpoříte nás, ale vysloužíte si za něj i lístek do nabité tomboly, ve které budete moci později vyhrát parádní ceny od partnerů akce. V ceně vstupu je samozřejmě i tradiční Jägermeister Welcome Shot od krásných Jäger Chicks. Další lístky do tomboly si pak budete moci přikoupit v našem Freeride.cz stánku, kdy za 50 Kč dostanete další dva lístky + dárkový balíček nadupaný samolepkami a dalšími dárečky od partnerů.

Naši kamarádi z Teplic rozjeli před pěti lety internetový obchod FRESHLABELS.CZ, který je čím dál více populární především díky svému nekonvenčnímu pohledu na módu, kulturu a v neposlední řadě i díky napojení na boardsporty. V Roxy shlédnete jejich originální módní přehlídku FRESHLABELS.CZ FASHION SHOW! - Dnes už legendární obchod GROW SHOP netřeba představovat, všichni známe, všichni víme ;-) GROW SHOP pro vás připravil speciální dárkové balíčky, které dostanete při zakoupení lístků do tomboly. - Pivovar SAMSON se svými produkty (nejen klasické pivo, ale také SAMSON RADLER) začal zaměřovat na mladé lidi a scénu adrenalinových sportů. Během párty si díky SAMSONU budete moci zahrát v SAMSON BEERPONG turnaji, užít si při tom spoustu legrace, v rámci hry pít pivo úplně zdarma a třeba i něco vyhrát!

Na úvod vás nažhaví welcome set nadějného Red Bullem podporovaného DJe N'Zyma a poté přijde na řadu originální módní přehlídka v podání party Freshlabels.cz. Následovat bude premiéra zbrusu nového Freeride.cz videospotu, traileru na podzimní masakr v podobě Snowporning party tour a promítačka parádní 20minutové videokompilace Red Bull Video Highlights, ve které uvidíte nejnašláplejší záběry ze všech v úvodu jmenovaných sportů z uplynulého roku. Kolem jedné hodiny pak vyhlásíme tombolu a potom vás až do rána na parketu zaručeně udrží duo DJs Akvamen & Robot, kteří si to mimo jiné mezi sebou rozdají  v atraktivním DJ Battlu.

Po celou dobu na vás budou na baru čekat akční ceny na drinky večera. V turnaji Samson BeerPongu budete moci vyhrát parádní ceny a ještě se při tom skvěle bavit. Pro ty, kdo si budou chtít na chvíli odpočinout, bude připraven příjemný Vans Chill-Out, kam si můžete dojít pro Vans vafli zdarma (!), to vše za hudby by DJ F.D.P. aka Filip De Pina z hudebního uskupení Miruf World. Kdo by nás chtěl podpořit ještě více, může si ve Freeride.cz stánku zakoupit třeba naše triko, mikinu nebo alespoň placku ;-)

Mediálními partnery akce jsou: RADIO SPIN 96.2 FM... Be In !!! - Studentská léta - Studentskaleta.cz - Student Point - Studentpoint.z

Program:
Jägermeister Welcome Shot
Welcome Set by DJ N'Zym
Freshlabels.cz Fashion Show
Snowporning 2012 Party Tour trailer
Freeride.cz ShowReel 2012 premiéra
Red Bull Video Highlights (cca 20min promítání)
Samson BeerPong turnaj
Vans Chill-Out + DJ F.D.P.
Tombola o parádní ceny
Akvamen vs. Robot DJ Battle

Partneři akce: Vans, Jägermeister, Red Bull, Samson, Grow Shop, Freshlabels.cz
Mediální partneři: Radio Spin, Studentskaleta.cz, Studentpoint.cz

Připravila: mia/ Freeride

Poslední komentáře