Zpět

Fritz Kalkbrenner nás naučí chodit po hladině



"Jestli někdo našel 13 způsobů, jak chodit po vodní hladině stejně jako proslulý řezbář z Nazaretu, je to právě Berlíňan Fritz Kalkbrenner na jeho novém albu" glosoval v recenzi nového alba Ways Over Water německý časopis Laut.de a nebyl daleko od pravdy.

Nové album Fritze Kalkbrennera vás vyzve na výlet po hladinách proměnlivých vod, kde se míchají spodní proudy berlínské elektroniky s přesně dávkovaným přílivem pozitivních a soulových melodií. Přes instrumentální vodní plochy se častěji než obvykle rozprostírají vlny charismatického vokálu a posluchače v roli objevujícího poutníka jen výjimečně vytrhnou popově výraznější singly Back Home nebo One Of These Days. Fritz Kalkbrenner, známý brilantním masteringem, svůj třetí diamant vybrousil tak, aby se posluchač mohl při chůzi vždy nezávazně ponořit pod hladinu, vychutnat si půvab jednotlivých skladeb a zároveň si užívat okouzlení albem jako jedním celkem.
 
Fritz Kalkbrenner nám vše přijede představit už příští víkend a to v rámci speciálního dvojkoncertu. Jeho exkluzivní 2,5 hodinový live set bude oba dny doprovázet fresh jméno ze Suol labelu, producentka a zpěvačka Meggy. Stejně jako minulý rok i tentokrát si s sebou přiváží vlastní vizuální a světelnou show.
 
Dveře klubu se v obou případech otevřou netradičně už ve 21:00 a Fritzova show začíná jíž o půlnoci. Pro komfort návštěvníků doporučujeme brzký příchod a nákup lístků v předprodeji. V roce 2013 byl Fritzův koncert na místě již vyprodaný.
 
 
EN:
"If there is anybody who found 13 ways how to walk above the water as once the carpenter from Nazareth, it is truly Fritz Kalkbrenner with his new album Ways Over Water." said German reviewer from Laut.de being not far from the truth. The new album of famous Berliner is a brilliant example of soul oriented electronic music both instrumental and vocal. Fritz Kalkbrenner will present his new album in double show at ROXY on 14th and 15th November with his exclusive 2,5 hour set. Supported by Suol Recording mate Meggy and best of Czech support we are awaiting truly the show of the year.
 
Fritz Kalkbrenner (DE) @ ROXY
14. & 15. 11. 2014 - Start 21:00
Support: Meggy (Suol/DE), IM Cyber, Fatty M, Roman Rai,
Předprodej: 470 + popl. / Cafe NoD za nejnižší cenu 490 Kč
14.11 - https://goout.cz/cs/listky/ways-over-water-tour-fritz-kalkbrenner/wib/
 
Audio:
Fritz Kalkbrenner - Back Home: http://youtu.be/5g7j0TrYKMkFritz Kalkbrenner - Get a Life:https://www.youtube.com/watch?v=UCJZSI5Iuo4
 
Video:
Fritz Kalkbrenner - Live in Zagreb: https://www.youtube.com/watch?v=13bvNo3PFdw
 
WWW:

Poslední komentáře