Zpět

FUNK YOU! již příští sobotu



Represent Clothing ve spolupráci s Doklubu.cz a klubem Jag´s pro vás připravili tak trochu jiný mejdan, který proběhne už příští sobotu 25.5.

O nově otevřeném klubu v centru Prahy s názvem Jag´s jsme se již mnohokrát zmiňovali, ale byli jste se tam už podívat? Ne? Tak teď budete mít skvělou možnost. Právě tam jsme pro vás připravili mejdan s názvem FUNK YOU s Dji N´zymem a Nimandem. Tyto ostřílené Dje vám určitě nemusíme představovat. Oba již nějaký ten pátek hrají nejen po českých i zahraničních klubech, ale také na festivalech a řadě akcí spojených s adrenalinovými sporty, jako například na Red Bullích a Jagermeistřích akcích.

A právě FUNK YOU! je jejich nová klubová noc, zaměřená na funky music a Ameriku 60. let. Tím jsou myšleny staré funkové klasiky, ale i jeho nové podoby. Pro milovníky rychlejších beatů tu ale samozřejmě taky budeme mít prostor, kluci budou své sety prolínat našlápnutými funky houseovými, drum and bassovými nebo break beatovými songy. Prostě každý si přijde na své a díky tomuto hudebnímu mixu to bude mít pořádný grády.

DJ N´zym: http://www.mixcloud.com/djNzym/dj-nzym-hci-dance-radio-live-show-vol6-09-10-2012/

Dj Nimand: https://soundcloud.com/djnimand/kix-mix-dance-radio-breakpoint

A protože to chceme opravdu ve stylu, tak každý, kdo přijde na FUNK YOU! oblečený ve Funky stylu 60. let, dostane od nás 4 velký panáky Jagera! 

A pokud máte rádi funky music, rádi tancujete, nebo se třeba jen chcete pořádně předvést, tak jsme právě pro vás připravili taneční soutěž, jak jednotlivců, párů, nebo i skupin, ve funky dance fightu, kde můžete vyhrát oblečení z dílny Represent clothing.

Lákadel je spousty, ale hlavně zaručujeme, že na tomhle mejdanu se budeš opravdu bavit! Vše co po mejdanu žádáš, to jsme pro  připravili v nově otevřeném klubu Jag's!!

A třešnička na dort - VSTUPNÉ JE ZDARMA!

Svou účast potvrď ZDE


Hlavní partner: 

Represent Clothing  http://www.represent.eu/

Mediální partneři: 

DOKLUBU.cz http://doklubu.tiscali.cz/

Studentská léta http://www.studentskaleta.cz/

4elements.cz http://4elements.tiscali.cz/

 

TĚŠÍME SE NA VÁS! ;)

ollie

Poslední komentáře