Zpět

GTFCKD po roce opět v Praze!!



I když si mnozí mysleli, že pořadatelský tým putovní akce GTFCKD po posledních dílech Djs Marathonů usnul, není tomu tak. GTFCKD je zpět a tentokráte s podtitulem STREET DANCE SHOW & LIVE MUSICIANS WITH DJS.

Pro další díl, který se bude konat 11. 5. 2013 byl zvolen jeden z nejuznávanějších a nejnavštěvovanějších klubů u nás. Klub Roxy zajišťuje pro pořadatele i návštěvníky plnohodnotný luxus ve všech směrech a z každé akce v tomto klubu se stane zážitek, na který se dobře vzpomíná. Doufejme, že tomu tak bude i v případě klubové edice akce GTFCKD, která si dávala na čas z jednoho prostého důvodu.

 

Jak stojí na úvodní stránce webu GTFCKD: „vždy se budeme snažit o nezevšednění celého projektu“, tak právě to je ten důvod, proč o sobě akce nedala delší dobu vědět. Jediné co bylo možné udělat, byla klasická klubová djská akce, která opravdu nikoho nepřekvapí a bez zahraničních djů asi ani nenadchne a DJs Marathony se začali objevovat v malých klubech a nejen tam, takže ani toto již nebylo originální a nevšední zároveň.

Až nás nakonec napadlo, že bychom mohli dokončit to, co bylo již načato na DJs Marathonu v roce 2011 na výstavišti v Holešovicích.

 

Proto jsme připravili party, která Vás nadchne jak tanečními dji, tak doplňujícím programem. Oslovili jsme totiž několik předních tanečních škol v ČR a vybrali jednu, která si pro Vás přichystá několik exhibičních show, kde Vám ukážou jak kouzelný a energický tanec umí být. Detailní popis tanečního programu, který bude rozložen do první poloviny celého večera za doprovodu DJe Pavla Bidla, si necháme na později, kdy představíme všechny tanečníky BEAT UP dance studia a celý jejich program.

 

Protože chceme, aby byla celá akce pro návštěvníky ještě lákavější, rozhodli jsme se tentokráte pozvat jen DJe (kromě Pavla Bidla), kteří vystupují s live hudebníky a jejich vystoupení je díky tomu mnohem atraktivnější a zábavnější.

Jsou jimi DJ Slater v doprovodu U-Prag Drummers, rezident GTFCKD akcí Dj Ketan se svým bandem, tentokrát ve složení Rishin (drums) a Bohdan Skibinskyy (BLR/klarinet,sax),dále Mr. Funky Machine (AK-47) s klávesistou a kytaristou Keytermanem a DJ Mar All s Raqem Edisonem (el. Sax/keys). Na poslední chvíli nám do lineupu také přibyl skvělý dj Marinos Caswell, kterého budou doplňovat hudebníci s houslemi a kytarou.

Zmiňovaný Pavel Bidlo, (který bude hrát již od 21:00 a bude doplňovat celou taneční exhibici, která také začne po 21. hodině a bude finišovat o půlnoci) bude hrát jako jediný bez live hudebníků, ale zato 3 hodiny!

 

Taneční program je také důvod, proč musíme akci zahájit již o 21. hodině. Beat UP crew si pro nás připravila tak skvělá vystoupení, že jsme vás ani o jedno nechtěli ochudit. Abychom se se vším do té pomyslné první poloviny večera vešli, museli jsme start posunout. Takže kdo přijde pozdě, přijde o opravdové taneční lahůdky.

 

O chillout se postarají stálice naší klubové scény DJ Face, náš krajan žijící v Německu DJ Stereoman, showmani Dora DJs a třešnička na dortu DJane Nika.

 

AKCE:

GTFCKD

STREET DANCE SHOW & LIVE MUSICIANS WITH DJS

 

MÍSTO:

Roxy Prague

 

DATUM:

11. 5. 2013

 

VSTUPNÉ:

Do 22:00 – 150,- / po 22:00 - 200,-

 

START/END:

21:00 / 06:00

 

DJs:

Slater with U-Prag Drummers (Tribal Vision Records)

Mr. Funky Machine (AK-47) with Keyterman (live keys)

Ketan with Bohdan Skibinskyy (BLR / live klarinet/sax ) vs. Rishin (live drums)

Mar All with Raq Edison (live sax/keys)

Pavel Bidlo (special 3 hours set)

Marinos Caswell with live Instrumentalist (violin/guitar)

 

VJ Martin

 

CHILLOUT STAGE:

Face

Dora Djs

Nika

Stereoman

 

DANCE SHOW:

BeatUp Dance Studio

Připravila: mia/ GTFCKD

 

Poslední komentáře