Zpět

Haloween se Sodomou Gomoru, Street Machine a hromadou šíleností od Hells.cz



Americký svátek Halloween snad netřeba nikomu blíže představovat. V posledních letech v naší zemi získává větší a větší popularitu. Každopádně Vám tu nechceme rozebírat tento svátek do detailu, jako se spíš zaměřit na naší tuzemskou alternativu ve formě již tradičních halloweenských večerů, spojených s produkcí všeho druhu.

Zveme Vás tímto na Horror Halloween vol. IV

Americký svátek Halloween snad netřeba nikomu blíže představovat. V posledních letech v naší zemi získává větší a větší popularitu. Každopádně Vám tu nechceme rozebírat tento svátek do detailu, jako se spíš zaměřit na naší tuzemskou alternativu ve formě již tradičních halloweenských večerů, spojených s produkcí všeho druhu.
Po delší dobu hostil tyto Halloweenské akce klánovický klub Black pes. Letos se však snaží přiblížit o něco více do srdce Prahy a jako své nové útočiště si vybírá vysočanský atomový kryt s jedinečnou atmosférou nesoucí název Cover place.
Oproti minulým ročníkům, si však tento připravil něco navíc. Samozřejmostí je k již tradiční halloweenské výzdobě možnost dorazit ve Vámi zvoleném kostýmu pro navození autentické atmosféry tohoto speciálního svátku. Letos, totiž za dokonale nabízejících se rozsáhlých prostor klubu, jsou pro Vás připraveny rovnou dvě sekce odlišných produkcí a je jen na Vás, co Vám bude více po chuti v průběhu večera.
V té první si pro vás terapeutický spolek HELL CORE  (Hells.cz) připravil speciální pavilon pro pacienty, kteří vyžadující zvláštní péči či zacházení. Masáže sluchovodu zajistí HELL CORE DJs, kteří budou celý večer přikládat pod kotle jen ty nejhrubší kusy a chovanci ústavu si pro Vás připravili hned několik živých vstupů na téma: zásadně bez umrtvení.
Druhá sekce je již tradičně ve znamení čistě hudební produkce nesoucí název Brutal Destroy, která nabídne to nejlepší a nejextrémnější z vod domácího (tuzemského) undergroundu. Vedle stálic těchto večerů v podobě legendární pardubické HC bandy STREETMACHINE, kterou není třeba nijak dlouze představovat a všem známou formaci SODOMA GOMORA, která v tomto roce opět chrlila tuny novinek ve formě nového alba nesoucí nazev Éra Déra, se představí i znovuzrozená smečka Beast Within the Sound aka BWTS, která vypustila v květnu tohoto roku svojí debutovou desku Eternal Conflict a posléze jí předvedla i na letošním Jaroměřském Brutal Assaultu. Celý večer tohoto pavilonu posléze završí DJ BA2S, který je spoluzakladatelem legendární formace Chaozz a aktuálně je rezidentním DJ klubu Chapeu Rouge.

Co říci na závěr? Snad jen to, že zdi vysočanského Cover place v minulosti ještě nikdy nehostily akci tohoto formátu a záleží už jen na Vás, zda z toho společně dokážeme vytvořit novou tradici. Do karet pak hraje také vstupné, které bude činit pouhých 150 Kč (s maskou 100 Kč) s možností navštívit všechny sekce a zákoutí klubu a byla by proto veliká chyba si na pátek 1. 11. plánovat něco jiného. Těšíme se na Vás !!!
See ya!

► Datum: 1.11.2013

► Start: 20:00

► Kde: Club COVER PLACE

► Line-up:

► Facebook event: http://www.facebook.com/events/299552673518345/

Brutal Destroy stage 
20:00 = BEAST WITHIN THE SOUND
21:00 = STREETMACHINE
22:00 = Sodoma Gomora ZNK Official
23:00 = Mc Fudy
00:00 = DJ BA2S

Hellcore Stage 
20:00 - 00:00 = special show Hellcore + Hell.cz DJs

► Účinkující: http://bandzone.cz/akce/320640

► Stránky Clubu: http://coverplace.cz/

Videoklipy:

Připravila: mia/ Chapeau Rouge

 

Poslední komentáře