Zpět

HIFFI&JACOB ( členové kapely Skyline) VYDÁNÍ EP SPECIAL DELIVERY + PILOTNÍ VIDEOKLIP



Mc Jacob a Hiffi jsou jména, která jsou v naší redakci velmi oblíbená. Přesvědčit se o tom budete moci na jedné velmi speciální akci, kterou připravujeme na 16.3.! Teď se ale můžete podívat například na jejich nejnovější videoklip!


HIFFI & JACOB nejsou na taneční scéně žádnými nováčky. Jako členové Skyline, přední české elektronické kapely, absolvovali stovky koncertů.

MC JACOB je zároveň známým jménem české drum'n'bassové scény (pravidelně doprovází tuzemské DJs jako Suki, Katcha a Bassbeast crew).

HIFFI se věnuje producentské tvorbě, na kontě má (krom alb Skyline) mnoho úspěšných komerčních projektů, mimo jiné se zabývá tvorbou znělek pro jednu z předních českých televizí.

Po ukončení festivalové sezóny 2011 se HIFFI & JACOB rozhodně neflákali. Rozjeli electro/dubstep/madness párty ve známém pražském klubu Chapeau Rouge, která se opakuje pravidelně každý měsíc. Díky těmto mejdanům si vybudovali solidní základnu fanoušků.

Především však stihli připravit několik 100 % vlastních tracků, které vyjdou pod názvem SPECIAL DELIVERY již 20. února 2012.  Parádní na tom je, že EP s celkem osmi skladbami si budete moci stáhnout úplně zdarma. Šest autorských tracků HIFFI & JACOB doplňují dva remixy pilotní skladby SPECIAL DELIVERY - první z nich je od DJ Revize, druhý obstaral DJ Grove.

EP BUDE POKŘTĚNO 16.3. V ATOMOVÉM KRYTU COVER PLACE V RÁMCI MEJDANU STARDUST !

Nyní můžete konečně shlédnout oficiální videoklip projektu HIFFI & JACOB k prvnímu singlu SPECIAL DELIVERY. Natáčelo se v ulicích Prahy a při obsazování hlavní role se nechali pánové inspirovat jejich oblíbenou filmovou ságou Star Wars.

Přesvědčte se sami:

SPECIAL DELIVERY (oficiální videoklip):

 

SPECIAL DELIVERY (oficiální videoklip) DOWNLOAD LINK:

http://www.hiffi.tv/disk/special_delivery_movie/

Special Delivery EP link:

http://www.hiffi.tv/?section=3&menu=music

www.hiffi.tv

www.http://www.facebook.com/hiffiandjacob

HIFFIANDJACOB's channel:

http://www.youtube.com/user/HIFFIANDJACOB

foto: Jana Kusalová http://www.janakusalova.com/

 

Takže 16.3. se na tebe těšíme! ;)

 

HIFFI & JACOB/ollie


Poslední komentáře