Zpět

HIGH FIVE EDITION = 5th ANNIVERSARY OF THE SUIT UP PARTY IN PRAGUE



Je čas hodit se do gala, protože další Legendary Suit up párty se kvapem blíží. Již 10. října 2012 se v pražskéRetro Music Hall uskuteční 5. pokračování této vyhlášené akce, tedy jubilejní High Five edition. Kam jinam jít pořádně oslavit příchod osmé, závěrečné, série kultovního seriálu How I met your mother, ve které se snad konečně dozvíme i odpověď na otázku z názvu. Tato akce je navíc Warm Up párty k International Suit Up Day, takže je tu kupa důvodů proč vyzvednout oblek nebo šaty z čistírny a jít se bavit ve stylu Barneyho Stinsona.

     

    1. NOTHING SUITS ME LIKE A SUIT!

    Tu správnou šťávu párty dodají zkušení Djs Pájis & LeeMac. V exkluzivní tombole můžete vyhrát mimo jiného například cool rekvizity ze seriálu HIMYM nebo erotické dárky od Sexíčku, a k tomu všemu potkáte hostesky od Jima Beama, jejichž sukně budou proklatě vysoko. Ostatně Retro nabité glamour holkama v krátkých šatech a podpatcích je sám o sobě důvod, proč by na takovéhle párty Barney Stinson rozhodně nechyběl. Na druhou stranu žena je dokonalá až s dokonale oblečeným mužem po svém boku, a takových budou v Retru mraky.

    1. SUIT UP – SCORE CHICKS – BE AWESOME

    Takže se poddejte eleganci, oblečte se doslova like a boss a dejte pořádnou high five další legendární Suit Up Party. Kluci, připravte si svoje originální pick up lines. Holky, nacvičte ty nejsvůdnější pohledy, protože desátého v Retru to bude vážně hot! A co by na tohle všechno řekl Barney Stinson? Nejspíš by se podíval do dáli a významně ohlásil: „CHALLENGE ACCEPTED! Hey Ted, suit up! It´s gonna be legen - wait for it...“ A co na to vy? ...dary!

    1. CHALLENGE ACCEPTED

    SPECIÁLNÍ VYSTOUPENÍ TANEČNÍ SKUPINY - *FREE DANCE STUDIO* Ptáte se, zda je možné zkombinovat elegantní SUIT UP styl a STREET DANCE? My tvrdíme, že ano! A jak na to Vám předvede taneční skupina FREE DANCE STUDIO!
    "It's gonna be Legendary!"

    Facebook fanpage LegendarySuitUpParty

    Legendary SUIT UP Party is presented by: Diskokoule.czHIMYM.cz

    Připravila: mia/ Retro

    Poslední komentáře