Zpět

Hudební burza a párty v jednom v pátek v Chapeau



V pátek si můžete v Chapeau Rouge vyměnit svoje nahrávky na vinylech, nebo získat nevšední hudbu z nezávislé scény. Pokud máte v pět hodin odpoledne čas, běžte se tam podívat, bude to jistě zajímavé! Večer pochopitelně navazuje párty!

Máte doma CD, kazety či vinyly, které byste chtěli vyměnit? Hledáte nové hudební tipy? Chcete podpořit nezávislá vydavatelství a distribuce? V pátek 23. března 2012 od 17:00 si v klubu Chapeau Rouge přijdete na své, ať už posloucháte indie, punk, techno, trash, electro, hip hop nebo metal . Hudební tržiště AUDIOMART vám umožní zdarma si odnést CD, kazety či vinyly, vyměnit libovolné hudební nosiče za jiné či zakoupit zajímavou hudbu z nezávislé scény. Do dvou pater klubu Chapeau Rouge zveme jak hudební znalce s ucelenými sbírkami, tak nadšence, kteří mají doma třeba jen několik CD. Přineste s sebou nahrávky, které chcete poslat dál a načerpejte nové úlovky do své sbírky. Hudební doprovod večera zajistí Ufajr a Genius Mess Poets.

Výměna hudebních nosičů: výměna a bazar hudebních nosičů odstartuje v 17:00 v -II. patře klubu.

Prodejní stánky: V -I. patře klubu Chapeau Rouge najdete stánky nezávislých hudebních vydavatelství. Budete mít možnost se dostat k širšímu spektru hudební tvorby, než vám nabízí mainstreamová vydavatelství. Účast přislíbili například Starcastic, Bigg Boss, Polí5 či Bleeding Ear.

Hudební skladiště: V prostoru klubu najdete také Hudební skladiště - počítač s velkou zásobou volně šiřitelné hudby. Každý návštěvník si zde může na vlastní flashdisk uložit cokoli, co ho mezi interprety v Hudebním skladišti zaujme. Chceme také dát příležitost hudebníkům, aby do počítače uložili vlastní tvorbu a umožnili tak ostatním účastníkům její poslech. Můžete očekávat široký záběr žánrů tuzemské i zahraniční tvorby – od moderní vážné hudby až po metal, trash electro nebo dubstep.

Koncerty:
V rámci večera se můžete těšit také na živá hudební vystoupení. Zahraje například rock’n’rollová formace ze Šumperka - Genius Mess

 

Připravila: mia/ Chapeau Rouge

Poslední komentáře