Zpět

Hudební génius Trentemøller vystoupí s live show v říjnu v ROXY



Dánský multižánrový génius, světově uznávaný multiinstrumentalista a progresivní producent Trentemøller zavítá se svou kapelou 2. října do klubu ROXY. Kombinace našláplého indie a špičkové elektroniky, to je je poznávací znamení Trentemøller Live show. Ve spojení s unikátní vizuální show nás čeká hudební zážitek z kategorie nezapomenutelných.

Anders Trentemøller prošel za svou dvacetiletou kariérou mnoha polohami od indie, post punku, elektroniky, kraut rocku až po současný sound kombinující vše zmíněné mimo jakékoliv škatulky. Nejen 3 studiová alba, ale také obrovské množství remixů pro umělce jako Franz Ferdinand, Royksopp nebo Moby vynesli Anderse mezi producentskou elitu napříč žánry a postupně tak dosáhl na prestižní hudební ocenění včetně nominace na Grammy v roce 2010.
 
Trentemøller live je projekt pětičlenné kapely (kytary, bicí, basa a Andres na klávesy) doplněné o vokalistky a skvělou vizuální a světelnou show dokreslující atmosféru vystoupení několikrát nominovaného na Live Show of The Year.
 
Máme před sebou horkého kandidáta na klubový koncert podzimu! Byla by chyba nebýt u toho.
 

 

 
TRENTEMØLLER live @ ROXY
2.10.2014 – Open 20:00
Support: TBA
Předprodeje/Presale: 590czk + poplatky
- NoD za zvýhodněnou cenu/for favoured price - 600czk

Audio:
Royksopp - What Else is There (Trentemøller Remix) - 
Trentemoller - Gravity -
 
Video:
Live at Copenhagen: 
Silver Surfer, Ghost Rider Go -
Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře