Zpět

Hudební lahůdka roku? DJ Shadow & Cut Chemist přijedou v rámci Renegades of Rythm tour do Prahy!



Legendy světového djingu DJ Shadow & Cut Chemist vystoupí poprvé v České republice společně na jednom pódiu. 10. února v pražském klubu Roxy předvedou unikátní only-vinyl set z vinylové sbírky ikony newyorské scény Afriky Bamabaty. Vstupenky na tento exkluzivní večer jsou od čtvrtka 6. října k dostání v síti Ticketstream a v kavárně NOD.

DJ Shadow, Cut Chemist a Afrika Bamabata. Tři ikony, které se spojí během exkluzivního turné Renegades of Rythm, které má 10. února zastávku i v Praze. Spolupráce DJe Shadow s Cut Chemist sahá hluboko do minulosti a pro fanoušky je jejich společný návrat na jedno pódium opravdovou událostí, o to víc, že ve speciálním setu hrají pouze vinyly a navíc převážně z pokladů sbírky Afriky Bambaty.

 
Jako vzpomínka na nejlepší časy turntabelismu působí i jejich vybavení, které čítá šest gramofonů, dva mixpulty, drum machine a originální vybavení z konce 70. a začátku 80. let. Během jejich vystoupení se můžete těšit na dokonalou selekci hiphopu, funky, disca a soulu v neopakovatelném mixu s typickým zvukem.
 
 
Videa z Renegades of Rythm Tour

Poslední komentáře