Zpět

Imagination festival oznámil první fázi line upu!



Imagination Festival představí letos na Výstavišti v pražských Holešovicích nejsilnější lineup v historii! Těšit se můžete na více jak 30 djs ze všech koutů světa, z nichž je hned několik zařazeno v top100 dj’s dle prestižní ankety djmag. Na své si přijdou milovníci elektronické hudby napříč všemi žánry na 3 stagích, z nichž budou 2 velké main stage.

První fáze odhalila holandského legendárního hardstylového dje Brennan Heart, který se řadí mezi TOP3 hardstyle projekty světa a více jak 4 roky se drží v TOP100 dle ankety djmag. Jeho skladby „Imaginary“ ve spolupráci s Jonathanem Mendelsonem či „Lose my Mind“ s Wildstylez mají na serverech youtube dohromady přes deset miliónů shlédnutí.

Milovníci drum & bassu si přijdou na své při show holandského projektu Black Sun Empire, kteří vystoupí ve světové premiéře versus setu s dalším velkým zahraničním projektem. Z Brazílie přiletí do České Republiky legendární Dj Marky, který se na scéně objevuje již přes 20 let. USA přiletí reprezentovat Gridlok, který vystoupí také ve světové premiéře versus setu s jedním z nejznámějších dnb dj’s a producentů současnosti. Nebudou chybět ani stoupající hvězdy jako holandští June Miller a liquid funkový Maduk, či ruští Gancher & Ruin.

Hardcore heads ze střední evropy si přijdou na své na Devastator stagi, kde vystoupí královna hardcore techna Miss K8, jež produkuje spolu s Angerfistem a složila hymnu největšího hardcore festivalu světa Dominator. V posledním roce se stala nejrychleji stoupající djkou ve svém žánru.

Organizátoři napověděli, že první fáze odkrytého lineupu je pouze začátek a festival se rozroste ještě o mnoho dalších velkých jmen. Celkový počet zveřejněných jmen je momentálně 8 z 34.

Nejlevnější vstupenky seženete v síti Ticketportal. Zahraniční návštěvníci pak v sítích UKF, Paylogic a festivalové balíčky v síti FestTicket.

Koupit Vstupenky: http://bit.ly/Imagination2015_Tickets
Připojit se k facebookové události: http://bit.ly/Imagination2015

Oficiální web bude spuštěn v následujících týdnech na adrese www.imaginationfestival.cz

 

 

Poslední komentáře