Zpět

Impress v Brandýse tentokrát s Chrisem Sadlerem



Po prvním premiérovém a rovnou nad očekávání vydařeném dílu taneční party Impress s Michaelem Burianem, kdy se Trinity v Brandýse n/L ve strhující atmosféře naplnilo až po střechu, máme v krátké době připraven další díl tohoto úspěšného mejdanu, ve kterém se za pultem opět setká absolutní i širší špička českého DJingu, přinášející skutečně velmi energické a neusínající pojetí svých setů, které vás v teple klubu udrží až do samotného konce.

Impress 07.12.2012

Trinity
Královická 300/6
Brandýs n/L


CHRIS SADLER
REVIS
SUBGATE
ADLET
MICHAELCALDA
CUBE
GET SOUSED

Za pět let existence se event Impress na klubovém poli stal úspěšnou událostí, konal se na takových místech jakými jsou Pekelnej Bar v Praze, tehdejší klub Prdel (dnes Atelier), Mecca, Touster, dále brněnské 7.nebe, Bílý Kámen na Mácháči a nově v klubu Trinity, který se nachází v Brandýse n/L a vždy se setkala s pozitivní odezvou publika díky specifické atmosféře a kvalitním line - upům a nejinak tomu bude i tentokrát. Kromě skvělé muziky se také můžete těšit na spoustu vychytávek, sexy dance performance a mnoho dalšího. Tuto velkolepou akci si nesmíte nechat ujít! 

CHRIS SADLER (Roxy, Climax)
Chris je původem z Nottinghamu. Poprvé se setkal s taneční hudbou při pravidelných návštěvách klubu Cream a Atomic Jamu ve Velké Británii a zanedlouho si přinesl pár levných gramofonu a mixážní pult a pokud zrovna nebyl v klubu, piloval v ložnici svůj DJing.
V roce 1996, když ukončil studia na univerzitě s vyznamenáním v oboru biomedicíny, se Chris odstěhoval do Prahy, aby poznal místní životní styl a získal zkušenosti s DJingem. Během prvních několika měsíců v Praze chodil od klubu ke klubu a nabízel své demo nahrávky, což melo za výsledek pravidelné osmihodinové sety v klubu Újezd na gramofonech a pultu, které si musel obstarat sám. Po pár měsících přinesla tvrdá práce ovoce - agentura Lighthouse ho požádala o účast na prestižních akcích, kde hrál po boku Davea Clarka, Davida Holmese, Nicka Warrena a Darrena Emersona.
Za celou svoji cestu od roku 1992 si Chris upevnil svou pozici nenahraditelné součásti české taneční scény, má pravidelně více než 100 bookingů ročně, na akcích s účastí až 30 000 lidí. Výsledky několika anket jsou důkazy o jeho popularitě: v roce 1999 byl Chris zvolen mezi 3. nejlepší DJs v zemi, čtenáři časopisu Tripmag a na stránkách techno.cz, v roce 2000, 4. místo Czech Dance Music Awards a v 2003 2. místo v anketa DJ Of The Year na dnes bývalých stránkách technisco.cz. Právě v Czech Dance Music Awards se Chris umístí každý rok v top 10 už od založení této ankety. Mezi výjimečné momenty v jeho kariéře patří hraní v Tokiu, na festivalu, pláž v Chorvatsku, dále Mayday v Polsku nebo na Creamfields v České republice.
Chris má také za sebou zkušenosti v moderování na radiích - Fajn, Vox, Kiss, Radio 1, Fun One a současně taneční show na Dance radiu, která vysílá přes vlny 89,0 a 102,9 FM nebo www.danceradio.cz
Chris se může pyšnit svojí jednou z nejoblíbenějších nocí Climax, která již 13. rokem působí v pražském klubu Roxy.
Více info: www.chrissadler.com

REVIS (Touster, Impress, Pulse) 
Revis je talentovaný a dnes již jeden z uznávaných českých DJs.
Od roku 2002 se dokázal vypracovat v respektovaného umělce, kterého charakterizuje jeho originální zvuk a dovede s ním nakazit a roztančit dav před sebou.
Je zakladatel úspěšného taneční party Impress, člen projektu Proud-M a promotér v jedné osobě spolupracující i s dalšími promotéry, DJs a kluby na jiných parties včetně Warm Upů a dalších. Za zmíňku stojí nově založený event Pulse v Mecce, na kterém se podílí spolu s Adamem Cloudem a Petem Walkem. Revis má pravidelné hraní na významných akcích, klubech a festivalech po celé České republice. 
Více info: www.facebook.com/djrevis

ADLET (Studio 54)
Půvabná a vždy pozitivně naladěná DJane Adlet pochází z Karviné ale už 10 let žije v Praze. Většinu kariéry se prezentuje svými energickými vocal house sety. Nejprve byla rezidentka klubu Pekelnej Bar, kde dodnes funguje její rezidentní večer Ethernize, později dostává pozvánku do Studia 54, což ji posouvá k hraní po celé České republice a na většině významných akcích typu - Cosmic Trip, Sunset, Creamfields, Pleasure Island, Dirty Dancing, Svojšice nebo aktuálně Impress a dalších. Kromě oblíbenému vocal housu se nyní začíná věnovat i tvrdší hudbě. Kromě progressive a electra "ůletú" ve svých hraních rozehravá také techno, s kterým se byla podívat například už i na Slovinsku.
Více info: www.idj.cz/adlet/

Připravila: mia/ Trinity

Poslední komentáře