Zpět

Internetový přenos z Mystic Sk8 Cupu 2011



Sedmnáctý ročník světového poháru ve skateboardingu Mystic Sk8 Cup startuje už tento pátek a pokud ho z různých důvodů nemůžeš navštívit, nezoufej! Tak jako každý rok pro vás připravujeme internetový přímý přenos, který ti přináší G2.cz za technické podpory O2 a mediální podpory Tiscali.cz.

Sedmnáctý ročník světového poháru ve skateboardingu Mystic Sk8 Cup startuje už tento pátek a pokud ho z různých  důvodů nemůžeš navštívit, nezoufej! Tak jako každý rok pro vás připravujeme internetový přímý přenos, který ti přináší G2.cz za technické podpory O2 a mediální podpory Tiscali.cz.

Po dobu dvou dnů  tě přenos zavede ke sledování všech důležitých okamžiků a to ve všech disciplínách - streetstyle, bowl i best trick. Těšit se můžeš na záběry z několika kamer, komentáře přímo z dějiště jednotlivích disciplín, kompletní výsledkový servis nebo jako novinku moderované vstupy se zajímavými hosty. Každý den se také můžeš těšit na sestřih nejzajímavějších momentů z celého dne.

Letošní novinkou je navíc nejenom navýšení rychlosti připojení, ale především počet diváků, kteří budou moci přenos sledovat!

Link na přímý přenos hledej od sobotního rána na stránkách www.mysticsk8cup.cz a www.g2.cz.

Vysílací plán:

Sobota 16.července

14.00 - street kvalifikace mužů a žen


17.00 - kvalifikace bowlu

Neděle 17.července

14.00 - street semifinále


16.00 - finále bowlu


17.30 - street finále

19.00 - vyhlášení výsledků a předání prize money

Poslední komentáře