Zpět

It’s kámin. Dope DOD příští týden v Praze



Čas nazrál a je to zde. Lucerna Music Bar si příští týden odbude svoje. Dope DOD z Groningenu odehrají koncert 16. 5. ve čtvrtek.

Je-li vám libo trochu prasečího rapu z holandského Groningenu, ve čtvrtek 16. 5. dojděte na místo činu do Lucerny a kromě holandských sýrů a dřevěných střevíců dostanete také špetku horrorcoru míchlého s dubstepem. Parta Dope DOD už funguje nějakých těch osm let. Dost dlouhá doba na to prorazit, kor když za vámi stojí beaty od tria ze skupiny Noisia. Prostě šílenost. Tři rappeři se smrtí v očích (a možná i trestním rejstříku) se poprvé v Česku předvedli na loňském Hip Hop Kempu, čímž se jejich koncert okamžitě zařadil mezi top koncerty celého ročníku. Takže asi tak nějak to celý je. Pokud patříte mezi ty, kterým desku Branded nemusíme představovat, ve čtvrtek v Lucerně zažijete opravdové peklo.

Lístky na oba koncerty jsou k dostání v předprodejních sítích Eventim, Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal + na pokladně Lucerna Music Baru (zde bez poplatku). Vstupenky můžete koupit pohodlně také online na webu www.musicbar.cz.

 

www.dopedod.com

www.boombox.cz

www.musicbar.cz

Připravila: mia/ Lucerna Music Bar

Poslední komentáře