Zpět

Jak se seznámit v metru



Pokud pojedete v sobotu v Praze na kalbu metrem, může se stát, že se s vámi bude chtít někdo za každou cenu seznámit. Klidně se totiž může stát, že pojedete ve speciálním vagónu, který bude seznámeníchtivým určen!

Je tomu skutečně tak. To, o čem se dlouhou dobu žertovalo a o čem se psalo i v zahraničí, se stane v sobotu pravdou. Dopravní podnik hlavního města Prahy totiž vypraví u každé soupravy jeden vagón, přednostně určený pro ty, kdo se chtějí seznámit. Údajně by mělo jít o prostřední vagón každé soupravy, do kterého však bude moci nastoupit kdokoliv. Vagón také nebude nijak speciálně určený, o celé akci budou cestující pouze informováni u vstupu do metra. Celá akce se bude konat pouze na trase metra A (pro mimopražské ta zelená).

Popravdě jsme velmi zvědaví, jak bude celý experiment probíhat. Tipujeme spíše, že vagón bude plný těch, kdo o akci nic netuší, nebo hihňajících se pubescentů. Nicméně i tak přejeme hodně štěstí všem, kdo by se zde třeba seznámili a získali lásku na celý život!

 

Připravila: mia

Poslední komentáře