Zpět

Jan Budař bude ještě před pražským křtem v ROXY obsluhovat v Café Rozmar



Už za necelý měsíc, konkrétně 21. 11. vystoupí Jan Budař a Eliščin Band v ROXY, kde pokřtí za účasti řady hostů své nové album Lehce probuzený. Ještě předtím se ale můžete s Honzou potkat v pro něj poněkud nezvyklé roli. V úterý 30. 10. od 18:00 do 21:00 bude totiž obsluhovat v pražském Café Rozmar v Trojické ulici, kde budou při té příležitosti v prodeji vstupenky na křest alba Lehce probuzený za zvýhodněnou cenu 100 czk!

Jan Budař a Eliščina Band + hosté - křest alba Lehce probuzený

Live: Jan Budař a Eliščin Band

Termín 21. 11.

Start: 19:30

Vstupenky v předprodeji sítí Ticketportal a Tickestream za 200 czk + poplatky, v NoD bez poplatků, na místě 250 czk

"Sympatický tým pražské kavárny Café Rozmar mne oslovil s nabídkou, zdali bych si u nich nechtěl vyzkoušet práci číšníka. S radostí jsem přijal. Abych pochopil, jak těžká je to práce a byl na číšníky vždy milý," říká k tomu populární herec a hudebník, jehož číšnické schopnosti můžete otestovat v úterý 30. 10. od 18:00 do 21:00 hodin.

"Doufám, že zákazníci budou spokojení, já budu milý a veselý a nic nerozbiju," dodává k tomu Budař. Společně s ním navíc do Café Rozmar navíc doputuje limitovaná edice padesáti vstupenek za 100 czk na křest nového alba Jana Budaře a Eliščina Bandu Lehce probuzený, který proběhne 21. 11. v pražské ROXY a kde se v roli křtitelů představí tanečník a choreograf Yemi a herečka Eva Holubová.

Budařovo obsluhování v Café Rozmar ale není zdaleka jedinou speciální aktivitou spojenou s  novým albem Lehce probuzený a jeho pražským křtem. V několika CD Lehce probuzený, z nichž dvě budou v prodeji přímo v ROXY na křtu, je totiž ukryt speciální klíček na soukromou slavnostní večeři s Janem Budařem v pražské restauraci Oliva (www.olivarestaurant.cz), kde v týdnu od pondělí 5.11. do soboty 10.11. navíc proběhne speciální akce - LÍSTKY NA ELIŠČIN BAND K VEČEŘI.

"Každý večer od 18:00 do 22:00 jeden ze stolů v nekuřácké části restaurace dostane k večeři i dva lístky na velký koncert Jana Budaře a Eliščina Bandu v Praze. První hosté, kteří ten večer k vybranému stolu zasednou, dostanou k chutné večeři i lístky na koncert a křest nového alba Lehce probuzený v ROXY 21.11," doplňuje Budař.

VIDEO

Jan Budař a Eliščin Band - Když zavřu oči:

WEB

Jan Budař: http://www.janbudar.cz/

Café Rozmar: http://www.cafe-rozmar.cz/

Restaurace Oliva: www.olivarestaurant.cz

FB event: http://www.facebook.com/events/375761535806937

ROXY: http://roxy.cz/

Připravila: mia/ Roxy

Poslední komentáře